![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nowy, uporządkowany wątek u dirtydancingg. ZAPRASZAM! :)
Witam!
Poszukuję: - APARATU CYFROWEGO ( MOŻE BYĆ STARSZY MODEL ) - kobiecych ciuszków - szpilek,czółenek,botków <- mam słabość do butów - SPODNI Z WYSOKIM STANEM - bluzek z żabotem - przeuroczych zakolanówek ! - spódnic z wysokim stanem - telefonu * Za te rzeczy wymienię się najchętniej. [/LEFT] Buty [LEFT]1. Śliczne open toe firmy New Look,ukryta platforma,super się prezentują. Z wielkim żalem się z nimi rozstaje,niestety są na mnie trochę za małe. Na jedym z bucików są zadrapania na obcasie,nie jest to widoczne podczas użytkowania. malutkie zadrapania na przodzie ( to nie jest w ogole widoczne ) Rozmiar 36,małe 37. Polecam!
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-06-12 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy, uporządkowany wątek u dirtydancingg. ZAPRASZAM! :)
BUTY 3. Mam na wymianę lakierowane czółenka koloru fioletowego. Obcas - 8 cm. Rozmiar na bucie to 40 ale myślę,że jest to 39.Wady starałam się pokazać na zdjęciach,nie są one tak widoczne w trakcie użytkowania jednak nie ukrywam,że są pierwszej nowości Ewentualne pytania proszę kierować do mnie,chętnie odpowiem
![]() 4. Oryginalne buty DC w stylu skate! Buty mają ślady użytkowania, ale nadal nie straciły na uroku. Posiadam do nich dodatkowe sznurówki. Rozmiar 38, kolor czarny z zielonym.
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-14 o 06:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
6. Czarne reeboki, rozmiar 39. Nie ukrywam,że posiadają ślady użytkowania jednak kolor nie wyblakł, w środku też są bez przetarć. Wszystko starałam się pokazać na zdjęciach.
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-06-12 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
BUTY 7. Balerinki Atmosphere,rozmiar 39.
8. Niesamowite balerinki w panterkę Dorothy Perkins ! Na jednym bucie małe przetarcie z tyłu,które jest zupełnie niewidoczne. Rozmiar 5 - 38, długość wkładki 24,5 cm. Nie oddam łatwo,ponieważ nie muszę się ich pozbywać
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-13 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy, uporzątkowany wątek u dirtydancingg. ZAPRASZAM! :)
BUTY 9. Rewelacyjne! Mega wysokie czółenka, rozmiar 39, posiadają platformę. Dużo za nie dałam więc nie oddam łatwo, niestety muszę się z nimi pożegnać bo są mi za duże. Byłam w nich zaledwie kilka razy. Będę wybredna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
SWETRY 10. Śliczny sweterek Atmosphere, w stanie bardzo dobrym. Kolor szarawy, rozmiar S/M. Polecam ![]() 11. Sweterek firmy Marks & Spencer. Niesamowity kolor - niestety nie udało mi się go odzwierciedlić na zdjęciu. Rozmiar z metki to L moim zdaniem to jednak M. Rękawki 3/4, stan bardzo dobry. Polecam bo jest niesamowity! 12. Elegancki sweterek z białym kołnierzykiem, po bokach rękawów dwa małe guziczki. jedyna wada to przerwanie się nitki przez która przechodził sznureczek,nie jest to jednak tak istotne. Zawsze jednak można to przyszyć. Rozmiar na metce to M ale ja noszę S i był dobry.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
BLUZKI 13. Fajny nietoperz,w stanie bardzo dobrym. Ładnie się ciągnie ,więc można ustalać sobie długość. Kolor szarawy,rozmiar S/M ![]() 14. Super nietoperz. Rozmiar M, stan bardzo dobry! 15. Bluzeczka Diverse , rozmiar S/M, kolor wpadający w beżowy. Jedyny defekt to dwie malutkie dziurki z tyłu bluzki (pokazałam to na zdjęciu), zupełnie nie widoczne w trakcie użytkowania Polecam!
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-14 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
BLUZKI 16.Śnieżnobiała koszulka z szarym motywem na przodzie. Ślicznie się prezentuje - jedyna wada to malutka plamka z tyłu,którą pokazałam na zdjęciu. 17. Bluzka firmy Moodo. Ma super kolorek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
BLUZKI - KRÓTKI RĘKAW 18. Fajny T-shirt, niestety zdjęcia nie oddają prawdziwego uroku. Stan idealny ! Rozmiar z metki to M, ale pasuje także na S. 19. Śliczna intensywnie zielona bluzeczka. Rozmiar M, z tyłu wiązana ( na kokardę lub cokolwiek chcesz ;] ) Brakuje 2 "diamencików" ale nie jest to zauważalne przy użytkowaniu. Polecam,bo jest świetna! 20. Czarna, posiada wstążeczkę która oddziela piersi od brzucha. Rozmiar z metki to M/L moim zdaniem to M a nawet S. Wstążeczkę możesz wiązać z boku,z tyłu - gdziekolwiek chcesz ![]() 21. Przeurocza w stylu baby doll! Rozmiar S/ M, ponieważ góra jest na gumie. Słodki cukierkowy róż, firma Top Shop. Nie jestem do końca pewna czy chcę ją oddać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
23. Tuniczka w motylki. Jest świetna,rozmiar M. Stan oceniam na dobry, ponieważ była trochę noszona. Świetnie pasuje do legginsów, jest wiązana z tyłu
![]()
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-06-12 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
SPODNIE 24. Modne spodnie skinny jeans mogą być Twoje! Pasują do szpilek jak i butów sportowych,są niesamowite! Rozmiar 38/40 25. Stan bardzo dobry, rozmiar M. Były zwężane u krawcowej, oczywiście zupełnie tego nie widać! 26. Spodnie Troll - w stanie bardzo dobrym ![]()
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-03-31 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
SUKIENKI / SPÓDNICZKI 28. Spódnica posiada małą plamkę widoczną na zdjęciu ( przed wysłaniem będę próbowała ją wybawić). Kolor ciemno zielony. Myślę,że będzie dobra na osobę noszącą S/ małe M. Sięga do kolan. 29. Spódnica z wysokim stanem - rozmiar M. Niestety zdjęcia nie oddają jej uroku, kolor brązowo-szary. Nie jestem pewna czy chce się z nią rozstawać. Przepraszam,że jej nie wyprasowałam
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-02-24 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
SUKIENKI / SPÓDNICZKI 30. Jeansowa sukienka. Rozmiar S, w paru miejscach brakuje nitki ( pokazałam na zdjęciu ), uważam,że absolutnie nie przeszkadza to w jej noszeniu. Polecam!* 31. Śliczna letnia sukieneczka nietoperz, może być również noszona jako tunika. Rozmiar S/M, jest w stanie idealnym, ponieważ ubrałam ją tylko 1 raz! Z przodu oraz z tyłu duże wycięcie ( ja nosiłam pod nią bluzeczkę ![]()
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-14 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
STROJE KĄPIELOWE 32. Mam do zaoferowania śliczny strój kąpielowy - zdecydowanie ładniejszy niż na zdjęciach. Kolor brązowy,śliczna ozdoba pod biustem. Rozmiar S/M,założony tylko raz. Polecam! 33. Najmodniejszy w tym sezonie strój kąpielowy w panterkę! Rozmiar S/M. Staniczek na łączeniu był szyty,ponieważ niteczki się trochę poluźniły (pokazałam na zdjęciu) lecz nie rzuca się to w oczy. Polecam!
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-14 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
KOSMETYKI 35. Avon Arabian Glow - kolor zdecydowanie ładniejszy niż na zdjęciu, na opakowaniu zmazały się napisy ale, gdy się ktoś dokładnie przyjrzy wszystko widać. 36.Ozdoby do paznokci: - hologramy duże : białe i czarne - srebrna trawka - kółka z dziurką blady róż (takie przezroczyste) - biały piasek - niebieskie serduszka ( pomieszane z fioletowymi holo)* - moro (niebieski, biały, różowy)* - niebieskie gwiazdeczki 37. Oriflame Illuminate, kolor "skyscarper blue" zdecydowanie ładniejszy niż na zdjęciu, pozostała ilość widoczna na zdjęciu.
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-03-24 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1263409555 i moze zielona bluzeczke? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
KOSMETYKI 38.Nowy! Uniwersalny krem pielęgnacyjny Oriflame. Polecam! 39. Balsam po opalaniu przywraca wysuszonej skórze właściwy stopień nawilżenia. Przedłuża naturalny kolor skóry po kąpieli słoneczniej balsamu pozostało tyle ile zaznaczyłam na zdjęciu. Polecam!
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-14 o 06:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
BIELIZNA 40. Modna w tym sezonie panterka ![]() ![]() 41. Staniczek Marks & Spencer - użyty tylko raz, ponieważ jest na mnie za mały. Wypada większy niż jest napisane na metce moim zdaniem to jakieś 75 A. Super jakość, marka mówi sama za siebie!* 42. Biustonosz z siateczki w urocze serduszka. Rozmiar 34 B, ładnie się prezentuje. Ubrany tylko kilka razy, ponieważ wole biustonosze z usztywnieniem. Zaskocz swojego partnera! ![]()
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-14 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
TOREBKI 43. Śliczna torebeczka firmy Faith - stan idealny. Czarna lakierowana, pikowana. Oddam tylko za coś super, nie wiem czy chce się z nią rozstać ![]()
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-14 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
DODATKI 44. Czarny pasek na talię ![]() 45. Śliczna panterkowa chusta /apaszka, stan idealny 46. Cieniutki szaliczek w stanie bardzo dobrym. Kolor czerwono-bordowy z brokatem. Może byś stosowany jak apaszka a lub pasek. 47. Portfel Nici, przesłodki* ![]()
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-14 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
KURTECZKI 48. Biał kurteczka firmy Cropp Town. Rozmiar z metki M,moim zdaniem to S. Rozstaje się z nią, ponieważ jest mi już trochę za mała. Dla zainteresowanych więcej zdjęć! Z tyłu również haft. 49. Czarna eko skórka! Rozmiar S, jest w stanie bardzo dobrym jedyny mała wada to to,że puściła niteczka od kieszeni ale zupełnie tego nie widać! Jest rewelacyjna! Najchętniej wymienie ją na karmelową skórkę ![]() 50. Fioletowy płaszczyk, idealny na wiosnę! Rozmiar S/M, jedyny mankament to brak jednego guzika. Nie muszę oddawać ![]()
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-03-31 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
50 . Mini cheerokee, stan bardzo dobry. Rozmiar M*
![]()
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-14 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
dokładka!
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-02-24 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Dokładka
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Dokładka
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Dokładka
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Miejsce na dokładkę. * ZAPRASZAM!
MOŻNA JUŻ PISAĆ ![]()
Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-13 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za eko skore?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.