|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Torebki
Mam na wymianę 3 czarne torebki.
Najchętniej wymienię na kosmetyki. zdj. 1-4 czarna torebka, pierwsze zdjęcie zrobione z lampą, reszta bez, regulowany pasek zdj. 5-8 czarna torebka format A4 zdj 9-10 czarna materiałowa z długim paskiem
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-01-18 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Torebki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za:
zdj. 5-8 czarna torebka format A4
![]() |
#5 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
-Próbka Naomi Campbell Seductive Elixir; -Próbka Christian Lacroix Absynthe; -Miniperfuma Uves Rocher Ming Shu, ponad połowa z 7,5 ml; -Woda micelarna SVR Provegol do skóry wrażliwej, próbka (ok. 60%) -Profesjonalny krem utrwalający do długich włosów Wella (ok. połowa z 30 ml) -Kolczyki na sztyfcie z oczkiem (nie są srebrne); Musiałabym zerknąć na perfumy w perfumerii ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]()
coś u mnie za :
zdj. 1-4 czarna torebka, pierwsze zdjęcie zrobione z lampą, reszta bez, regulowany pasek zdj. 5-8 czarna torebka format A4
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.