|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ciuszki i dodatki, różne rozmiary, firmówki i nie tylko! Zapraszam!WITAM SERDECZNIE!!
![]() JESTEM NOWA na WYMIANCE, ale możecie mieć do mnie zaufanie, bo jestem UCZCIWA i tego samego wymagam od Ciebie! ![]() Znajdziecie tu na prawdę świetne ciuchy w różnych rozmiarach od XS do XL, przysłowiowe PEREŁKI. Kocham zakupy, jak każda kobieta ![]() ![]() ![]() ZAPRASZAM! ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego co mi wpadnie w oko ![]() - Nowej ładnej pidżamki w rozmiarze 38 ![]() - Dżinsowej kamizelki w rozmiarze M - Bazy pod cienie: artdeco lub yoko, lub inne sprawdzone i świeżutkie ![]() - Mam słabość do torebek ![]() - Botki, rozmiar 38 najchętniej nowe ![]() - Białych koszul - długi/krótki rękaw - perfum/kosmetyków (świeżych) - fajnych marynarek - praktycznych drobiazgów itp, itd,.... ---------------------------------------------------------------- Torebka z NEW YORKER NOWA Z METKĄ - mała ale pojemna!! czarna, materiałowa w napisy. W sam raz na imprezkę/spacerek ![]() ![]() NOWA Z METKĄ drapieżna ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2010-01-17 o 11:33 Powód: szukam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuszki i dodatki, różne rozmiary, firmówki i nie tylko! Zapraszam!
1. Biała szyfonowa tunika YESSICA z C&A. Bardzo zwiewna, w turkusowe wzory. Wiele możliwości aranżacji
![]() 2. Wdzięczna bluzeczka z katalogu wysyłkowego bon prix wiązana z boku na kokardę. kawa z mlekiem + biel. Będzie dobra na S i M, gdyż jest wykonana z elastycznego materiału. Stan BDB, żadnych wad. 3. Futerko z królika w kolorze czekolady ![]() ![]() ![]() 6. Czarny NOWY sweterek z pomponami i kapturem ![]() 7. Bluzeczka z BonPrix, biała, rozciągliwa bawełna. Była na mnie za duża więc jest gdzieniegdzie zmniejszona ![]() ![]() Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2010-01-28 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
8. Długie korale kupione w New Yorkerze. Stan BDB, dł. ok. 72 cm, można przewiesić 2 razy
9. Patchworkowy portfel z H&M, używany z tydzień. stan BDB: 8 przegródek na karty + na drobne kieszonka z suwakiem i 2 większe kieszonki po bokach + 2 przegrody na grube ![]() 10. Spódnica jeansowa z szyfonową zwiewną wstawką. Nowa z metką. Jasny przecierany jeans z barwną asymetrycznym pasem. Pas: 37cmx2. 11. Długi golf w czarno szare paski z Forever 18 (One Love) S/M. stan bdb 12. Spodnie CAPRI - NOWE bez metki, nigdy nie miały metki, bo są z katalogu wysyłkowego ![]() ![]() Wykonane z dobrej jakości materiału. Skład - 100 % poliester. Kolor: oliwkowa zieleń.
ROZMIAR 36, ale powinny pasować spokojnie na 36/38 pas: 37 - max: 38 cm biodra mierzone 5 cm powyżej kroku: 58 - max: 60 cm długość nogawki zewn.: 102 cm 13. sukienka ORSAY - letnia, kwiecista, zwiewna i kobieca, niezwykle sexy, w stylu merylin monroe. Super eksponuje biust, odcinana pod biustem, od pasa lekko rozkloszowana, wiązana na karku, na suwak. Wykonana jakby z żorżety/szyfonu, pod spodem elastyczna podszwka antyprześwitująca ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2010-01-15 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za ażurowy seter reserved?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za: 5. Sweterek ażurowy Reserved w rozm. S. Kolor ciemnoszary. Cieniutki "nietoperz" z dużym kołnierzem. Świetnie się prezentuje. Zdjęcia kompletnie nie oddają jego uroku. Ma błyszczące delikatne drobinki, ale nie jakieś brokatowe czy na imprezę, po prostu subtelne ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za korale i portfel?
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
cos za stroj kapielowy
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za stroj kapielowy z h&m?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za 5. Sweterek ażurowy Reserved w rozm. S. Kolor ciemnoszary. Cieniutki "nietoperz" z dużym kołnierzem. Świetnie się prezentuje. Zdjęcia kompletnie nie oddają jego uroku. Ma błyszczące delikatne drobinki, ale nie jakieś brokatowe czy na imprezę, po prostu subtelne Lekko pozaciągany, ale szczerze - to już taki kupiłam z Reserved. ?
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coz za strój ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety ta kurtke wymienie tylko za cos rownie wartosciowego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
hey
![]() daj znać u mnie na wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post15557051 pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
no więc tak bluza w kropy: dł.ok.70cm,szer.ok.50, mini cropp w pasie ok.41cm,w biodrach ok.47 (nie wiem czy dobrze zmierzyłam ;D) a dł.ok.33cm
zegarek jest oczywiście na ręke ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- hmm o wiele bardziej zależy mi na stroju więc jak coś to za niego wolałabym sie za coś wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1263499474 - chociaz nie jestem przekonana, ma jakies wady itp? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1263497491 ten mi sie podoba polowalam na niego jak byl na wyprzedazy ale nie zdarzylam. nie mialabys ew jeszcze czegos poza watkiem, bo za ten portfelik plus cos ejszcze jetnie oddam Ci plaszczyk.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
to jak z tym strojem
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=384870&page=4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
hmm bo ja wiem ;D w sumie wszystkie te rzeczy są nowe bez skaz itp więc wszystkie są wartościowe ;P a na co najbardziej chcesz sie wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
hey
![]() ![]() w innym razie wybacz ale rezygnuję z wymiany ponieważ mam inne chętne i potrzebuje konkretnych odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.