|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chodzenie o kulach
Cześć ; ) wiem ze strasznie nie na temat ... ale od piątku chodzę o kulach (noga w szynie) i dziś umieram.. Bolą mnie ręce a nawet i żebra. Czy macie jakies techniki Wizażanki chodzenia o dwóch kulach żeby tak wszystko nie bolało ?
Pozdrawiam ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chodzenie o kulach
Tysia ja po operacji bioderka przez 3 miesiące musiałam chodzić o kulach i powiem Ci, że chyba nic nie da się z tym zrobić - też cierpiałam na bolące ręce, szczególnie barki (do dziś mam zbite mięśnie - muszę się w końcu wybrać na porządny masaż
![]() trzymam kciuki za Ciebie i Twoją nóżkę ![]()
![]() |
#3 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja chodzę o kuli od czerwca i nie przyzwyczaiłam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja jakiś czas chodziłam o kulach i 1 nodze- nigdy nie przypuszczałam, że to takie ciężkie
ja starałam się ograniczyć do minimum chodzenie- po schodach nosił mnie chłopak lub koledzy na zajęcia też odwoził mnie chłopak, bo nie uszłabym nawet na tramwaj, nie mówiąc już nawet o wejściu do tramwaju |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niestety na to nie da się zbyt wiele poradzić, przetrenowanie mięśni.
Jedynie co może złagodzić dyskomfort to rozgrzewanie ich - w kąpieli, rozgrzewającymi maściami... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzięki ; ) i szczerze współczuję że musicie sie tyle męczyc... Dostalam dzis masażer od znajomej i to jedyne pocieszenie ..
Trzymajcie sie i jeszcze raz dziękuje ; ) ; * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.