|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ania Mucha vs. Doda
Ania Mucha z brzydkiego kaczątka przerodziła się w naprawdę piękną kobietę, można by rzec, że w seksbombę !!
Zrzuciła chyba z 15 kg, ale jak ona to zrobiła ?? ![]() Przecież same treningi nie wystarczyły.... jej ciało wygląda pięknie, zmysłowo... kusi swoim ciałem.. niejedna z nas chciałabym byc taka jak ona lub byc na jej miejscu ![]() uważam, że teraz może nawet konkurrować z Dodą :P tylko, czy Ania tak samo jak Doda poddała sie zabiegom, operacjom plastycznym ?? Ania robi teraz wokól siebie tyle szumu, co Doda... czy one przypadkiem nie "walczą" ze sobą?? :P obie są szalone ![]() ![]() Co Wy o tym sądzicie?? która jest lepsza pod każdym względem?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ania Mucha vs. Doda
jakiś dziwny temat zapodałaś. Na szczęście moje dni nie mijają mi na rozmyślaniu czy ładniejsza jest Mucha czy Doda.
Choc sadze ze Ania jest o niebo piękniejsza i moim zdaniem brzydkim kaczątkiem nigdy nie byla <po mimo ładnej krągłej kobiecej figury>. Po prostu ludzie tak mysla pod wpływem roli jakiej grała w m jak miłosc. Nigdy sie nie lansowała w mediach <do teraz> Dodę można co najwyżej oceniać w kategori "najlepiej zoperowanych" ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
faktycznie, dziwny temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie lubię ani jednej ani drugiej...obie się według mnie za bardzo lansują teraz to nawet mucha bardziej od Dody...Oglądałam wywiad z Mucha w Tv bo teraz jak wiadomo wszędzie jej pełno,lansuje się jakoś może...mówiła w wywiadzie,że schudła 14 kg poprzez same ćwiczenia,miała własnego trenera,mówiła też,że nie stosowała żadnej diety jadła to na co miała ochotę ale w regularnych odstępach czasu...Doda z tego co wiem,nie jada wieprzowiny..jedynie duszone mięso drobiowe,też mówiła w jakimś wywiadzie gdy pytano jak dba o figurę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Doda obiektywnie rzecz biorąc jest bardzo ładną kobietą.
Tak samo jak obiektywnie rzecz biorąc Ibisz jest przystojny. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do twarzy dody to chyba najwyzej sobie usta powiekszała co do ibisza - zadbany facet po 40stce obnoszący się z tym, ze lubi o siebie dbać póki co faktycznie jest źle w tym kraju przyjmowane.. ale moim zdaniem o wiele by było wokół niego rewelacji gdyby tak się na lewo i prawo nie chwalił jak to on o siebie dba a po prostu dobrze by wyglądał. a w temacie dokładniej - nie wiem o co miałaby doda z muszką konkurować.. każda się czymś innym zajmuje więc nie wiem gdzie tu miejsce na jakieś wyscigi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Każda z nich ma inny typ urody. Gdzieś czytalam, że Ania Mucha nie osiągnęla tej figury jedynie dzięki cwiczeniom i diecie, ale poddala się jakiejś operacji, która miala na celu zniwelowanie tluszczu tu i tam. Podobno też reklamuje tę firmę...
Doda ma dziwną urodę. Z jednej strony jest w niej coś ładnego, a z drugiej taka trochę męska jest... I nie podobają mi się jej nogi... Ogólnie niebrzydka ![]() Moim zdaniem Ania ma coś więcej w sobie niż Doda. Jest bardziej naturalna i chyba ładniejsza. ![]()
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ogólnie, żadnej z pań specjalnie nie lubię. Obydwie uwielbiają się nachalnie lansować i są megairytujące, nie zawracam sobie nimi głowy, nieiwele mnie obchodzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja je obie rozumiem... Kto nie robiłby z siebie debila za taką kase...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja też sądzę,że Ania Mucha ma większe szanse
![]() ![]() Ania ma bardziej naturalną urodę.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Chciałam powiedzieć, że Jola Rutowicz, no ale przecież ona jest po prostu głupia, nie musi udawać dla kasy ;p Z resztą takiej głupoty nie da się udawać xD
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
hehehe.... no tak, Doda dostała tera telekamerę a Ania samochód, ktory wygrała w "tancu z gwaizdami" a po niedlugim czasie ktos jej wjechal w niego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.