|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem z doborem farby! Proszę o pomoc :)
Witam was drogie Wizażanki ! .
Od dłuższego czasu marzy mi się zafarbowanie włosów na " Czekolade ". Tylko problem w tym , że trudno jest mi dobrać farbę ... Co do koloru chciałabym, aby to był taki lub zbliżony do tego jak na zdjęciach po niżej ... Zdjęcie moich włosów jest to 3 . Załącznik 2827120 Załącznik 2827121 Załącznik 2827124 Pozdrawiam ! |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z doborem farby! Proszę o pomoc :)
podobnie, jak nie tak samo jak odcien Ashley z pierwszego zdjecia, wychodzi majirel 6.4 (ciemny blond miedziany)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Radziłabym ci zmianę koloru zrobić u dobrego fryzjera,zabierz zdjęcie wymarzonego koloru i pokaż jaki odcień chciałabyś mieć.Dobierze ci odcień farby dzięki któremu kolor uzyskany będzie bardzo zbliżony.Farby drogeryjne z odcieni czekolady zazwyczaj wychodzą bardzo ciemne dając nawet prawie czarny kolor.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Ja również myślę, że "czekolada" z farb "sklepowych" wychodzi dużo ciemniejsza w rzeczywistości. Ja też mam problem z doborem koloru włosów. Miałam również klilka odcieni . Obecnie wyglądam tak (teraz kolor może trochę wyblakł). Chociaż jeszcze rok temu miałam ciemne włosy. Nie mogę się zdecydować Proszę o pomoc w doborze koloru włosów do mojego typu urody
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo ... Na pewno sprawdzę tą farbę ![]() ![]() ![]() Cytat:
...Tylko , że z ich farbami jest strasznie drogo ... hmm ... no trudno odmówię sobie parę ciuszków i bd Ok ![]() ![]() ![]() ![]() ...Cytat:
Moim skromnym zdaniem mogłoby być ci ładnie w blond pasemkach . Może przejdź się do salonu fryzjerskiego ale takiego dobrego i zapytaj fryzjerki może ona ci coś doradzi... Ja najczęściej przy doborze fryzury szperam po internecie i oglądam przeróżne zdjęcia kobiet i zawsze mi się coś spodoba ![]() ![]() Pozdrawiam
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.