|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Jaka fryzura dla mnie?
Witam!
Mam problem z doborem fryzury. Sama nie wiem jaka mi by pasowała? Postanowiłam więc poradzić się was. Jaka fryzura by mi pasowała? Z góry dziękuję za pomoc ![]() Oto moja obecna fryzura: Edytowane przez ErnestyLda Czas edycji: 2010-01-30 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Majsterkowicz
|
Dot.: Jaka fryzura dla mnie?
Hmm... ciężko powiedzieć, bo na tym zdjęciu widać Twoją twarz z profilu, a ważne jest, żeby było widoczne, jaki masz kształt twarzy.
Na tym zdjęciu widać, że Twoja twarz jest pociągła (nie wiem, czy taka jest w rzeczywistości, ciężko mi powiedzieć ![]() ![]() ![]() Specjalistką nie jestem, dlatego polecam Ci sprawdzenie się w jakimkolwiek programie typu `internetowe dopasowanie fryzur` (ja używam do tego strony Happyhair, niestety żeby korzystać ze strony, trzeba wykupić konto premium na rok, kosztuje ponad 10zł za sms, nie wiedziałam o tym i kupiłam... ale nie żałuję ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez pati100larz Czas edycji: 2010-01-30 o 21:00 Powód: uaktualnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Majsterkowicz
|
Na drugim zdjęciu wyglądasz zupełnie inaczej... masz twarz owalną, ale nie wąską
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
>pati100larz dziękuję
![]() No dalej ![]() Nikt mi już nie pomoże ![]() Edytowane przez ErnestyLda Czas edycji: 2010-01-31 o 08:32 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja na Twoim miejscu zaczęłabym od zapuszczania włosków, bo niestety na razie nie da się za dużo fryzur wymyślić.... przynajmniej ja nie mam pojęcia co można "zdziałać" na takich któtkich włoskach.
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
tak jak dziewczyny piszą, przydałyby się troszke dłuższe włoski, nawet takie do ramion wystarczą, koniecznie wystopniowane, wtedy nabiorą objętości
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Własnie zapuszczam włoski. Czekam jeszcze na wasze propozycje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
cos na wzmocnienie włosów, nie znam sie na tym dobrze, ja jem belisse i jestem zadowolona z efektów, musisz się poradzić w aptece i zobaczyc ktory bedzie dla Ciebie odpowiedni
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A mi się podoba Twoja fryzurka - lubię krótkie włosy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Przyjrzałam się raz jeszcze i doszłam do wniosku, że ten bok, który masz krótszy, skróciłabym jeszcze mocniej, żeby podkreślić obecną asymetrię. Dłuższy bok zostawiłabym tak jak jest. Myślę, że fryzurka stałaby się troszkę bardziej zadziorna i interesująca.
Kilka fotek:
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ta propozycja z kolorkiem brzmi interesuąco ![]() Może ktos jeszcze ma jakies pomysły, propozycje ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Jaka fryzura dla mnie, może jeszcze jakis makijaz?
Hej. mam 17 lat i nie wiem co mam zrobić ze swoimi włosami.nie podoba mi się już obecna fryzura, więc zapuszczam włosy, ale co dalej??
I jeszcze jedno pytanko jak się malować??
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka fryzura dla mnie, może jeszcze jakis makijaz?
Taka krótka fryzurka zupełnie Tobie nie pasuje. Dobrze, że zapuszczasz włosy. Długość do ramion była by idealna. Co do kolorku, to najlepiej jednolity brąz, bez pasemek, taki pod kolor Twoich oczu.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaka fryzura dla mnie, może jeszcze jakis makijaz?
A jaki makijaz by mi pasował?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.