|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ferie studenckie.
Wraz z koleżanką nie mamy ochoty przesiedzieć na tyłku tegorocznych ferii(które dnia dzisiejszego nam się zaczęły i będą trwać do 15.02).
niby w internecie jest mnóstwo ofert - last minute,obozy studenckie.Jednak nic nie wzbudza zaufania jak relacje z pierwszej ręki.I z taką prośbą do Was przyszłam - co możecie polecić dla dwóch studentek?Jesteśmy po prostu rządne wrażeń a czy to będzie w ciepłych krajach czy gdzieś w zaśnieżonej okolicy to już obojętnie.Byle wyjazd był udany. Zależy nam żeby się dobrze zabawić i nie spędzić w samotności tego tygodnia,może znacie jakieś studenckie imprezowe miejscówy? Będę meeeeega wdzięczna za waszą pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ferie studenckie.
no hop hop,gdzie studenci spędzają ferie?;>
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A nie lepiej zorganizować coś na własną rękę?
Ja spędzam ferie na Majorce, bilety+hotel wyniosą mnie ok 600zł.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja się wybrałem w te ferie z skt do Francji w Alpy na narty... nie wiem czy Ciebie bawi taki aktywny wypoczynek, ale powiem że było megaaa... całe dnie na stokach, a wieczorem imprezka... mieszkaliśmy w naprawdę fajnych hotelach i ludzie też spoko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.