|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
my cwaniary, ;)
Wiadomo że nie można nikogo zmusić do miłości, ale można sobie nieco pomóc. Jakie macie pomysły "na chłopaka"? Jak go zaczarować, przyciągnąć do siebie? Jakie są wasze "techniki"?
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: my cwaniary, ;)
1. Uśmiech, uśmiech i jeszcze raz uśmiech.
SZCZERY. To jest klucz do sukcesu...nie twierdzę, że zaraz narodzi się wielka miłość, ale na pewno chłopakowi to się spodoba. 2. Nie udawać kogoś, kim się nie jest. Trzeba być sobą. Znałam kiedyś jedną dziewczynę, która przy chłopaku cały czas dzwoniła do koleżanek i opowiadała im o tym jak to za nią lata ktoś inny -.- Chciała zwrócić na siebie uwagę ? No cóż... ![]() Jestem typem `głupola` Nawet jak z kimś piszę, to zawsze mi coś odwali...Muszę się jakoś opanować.Ale radosna dziewczyna ma zawsze od chłopaka duuuużego plusa !
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Tyle technik ilu chłopaków
Napewno przyda Ci się uśmiech ale uważam, że najwżniejsze to patrzeć się głęboko w oczy
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Pokazać się jak z najlepszej strony.. nie być łatwą zdobyczą, bo tylko gdy.. chłopak musi się postarać potrafi to docenić!!! Mieć swoje zdanie. Być szczera, bezpośrednia, towarzyska i oczywiście w jego guście.
Najlepszy sposób to zarzucenie haczyka, a jak juz go złapie.. ;D
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki mam sposob? bycie niedostepna
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
A co z byciem tajemnicza i trudną do zdobycia? szorstką, ostrą;d?
To taki żart. Jeśli w grę nie wchodzą takie prawdziwe uczucia tylko dobra zabawa to oczywiście śmiech! Uśmiech (chodź kto ma krzywe zęby lub żółte nie radze) !! Zero smutki, alkohol imprezki...Żeby było ciekawie, żebyś ty wydawała się mu Ciekawa. Wiecie jaka jest fantastyczna dziewczyna? Będąc z nią wiesz, że masz cały świat.Nie chcesz być nigdzie indziej, nie myślisz o Hawajach, Hollywood, o górach tylko oglądasz z nią tv, jesz popcorn i żyjesz tym co jest teraz...jest super. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc może raczej chodzi o naturalność uśmiechu? ;p uśmiech jest dobry na wszystko ^^ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Nie. Chłopak był wściekły i zażenowany jej zachowaniem...podziękował jej za uwagę i kazał pozdrowić koleżanki
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nie ma co tak kombinować na siłę :P Jak to mówi tata mojej koleżanki "Ty nie lataj za facetem, sam powinien za tobą chodzić". I wiecie co? Święta prawda! U mnie sprawdziło się w 100%. Za bardzo latałam za kolesiem, zwróciłam swoja uwagę, potem się poświęcałam i teraz mam złamane serce. Ech :P
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie było tak-podobał mi się facet,starałam się być dla niego "piękna,mądra ,ach i och"-wiecie w sensie spodobać mu się,a on nic
.Za to potem zupełnie sobie odpuściłam i zainteresował się mną na powaznie inny mężczyzna.To tamten z kolei (ten pierwszy od ochów i achów)mi teraz wpisuje jaka to ja dla niego ważna jestem i ,że chciałby ,żeby wyniknęło z tego coś więcej.Widzicie,role się odwróciły -teraz to ja jestem króliczkiem:P.Tak więc grunt to się nie narzucać mężczyźnie-jak się ma zainteresować nami to i tak się zainteresuje.---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- jest jeszcze jedna kwestia-kobiety czasem mylą pojęcie bycia króliczkiem z byciem bryłą lodową. Kroliczek-nie podaje siebie na tacy,nie jest na każde zawołanie,szanuje siebie i innych , jest miły,uśmiecha się , nie zgrywa obrażonej,odwracającej non stop wzrok i niemiłej królowej śniegu,gdyż takie zachowanie nie zachęca a zniechęca. Edytowane przez twizzy Czas edycji: 2010-02-07 o 20:25 |
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie dostał tego co chciał, sfrustrowany biedaczek No dobra, tak się pocieszam Szukam kogoś, kto będzie chciał się ze mną związać emocjonalnie, a nie tak jak on.I póki co, nie mam zamiaru poświęcać się dla faceta, bo zbyt dużo zrobiłam dla tamtego Mam teraz... lekki uraz
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2010-02-07 o 20:52 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz wiem, że ta grupka ludzi jest najważniejsza na świecie ![]() Były jeszcze czasem napisze, ale olewam to. Byłam od niego uzależniona i czasem boję się, że to wróci...nieraz mnie kusiło, żeby odpisać, czy odebrać. JEDNAK STANOWCZO NIEE .
|
|
|
#16 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chyba źle to sprecyzowałaś śmiech-jest dobry na wszystko.Taki prawdziwy, nie sztuczny i "dodowaty". Śmiejesz się dla siebie, bo Cię coś rozbawiło, a nie dla innych...dalej mowa o tym prawdziwym. Uśmiech to jest pokazanie, że, ja wiem,:jesteś zadowolona, cieszysz się z życia, chcesz pokazać swe kły, czy usta obsmarowane błyszczykiem, szminką czy inną chemią nadającą lepszy kolor. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wg mnie i śmiech i uśmiech jest dobry na wszystko. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Nawet jak z kimś piszę, to zawsze mi coś odwali...Muszę się jakoś opanować.
Napewno przyda Ci się uśmiech ale uważam, że najwżniejsze to patrzeć się głęboko w oczy

.Za to potem zupełnie sobie odpuściłam i zainteresował się mną na powaznie inny mężczyzna.To tamten z kolei (ten pierwszy od ochów i achów)mi teraz wpisuje jaka to ja dla niego ważna jestem i ,że chciałby ,żeby wyniknęło z tego coś więcej.Widzicie,role się odwróciły -teraz to ja jestem króliczkiem:P.Tak więc grunt to się nie narzucać mężczyźnie-jak się ma zainteresować nami to i tak się zainteresuje.
Mam teraz... lekki uraz