![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Zapachy, zapachy, zapachy :)
Witam
![]() Mam do wymiany kilka flach oraz odlewek. Później uzupełnie o próbki, muszę przepatrzyć ![]() ![]() Flakony: [COLOR="Silver"]Elizabeth Arden 5th Avenue - ok. 75/125ml Tom Tailor Bodytalk edt - ok. 5/20ml Hilfiger Tommy Girl cologne - ok. 30/50ml Victoria's Secret mgiełka do ciała Pear Glace po 245/250ml - bardzo chętnie wymienię na jakiś mały flakonik 30ml czy coś ![]() Odlewki: Demeter Snow 5ml Demeter Creme Brulee 5ml leci do Princeski87 Demeter Vanilla cake batter 5ml Demeter Fig Leaf 5ml Demeter Sex on the Beach 10ml J'adore edt 10ml Amor Amor edt - ok 6-7ml Chloe Intense edp ok 8ml Amour de Cacao ok. 4ml Kenzo Flower by Kenzo edt - 22ml Próbki: TM Angel fabryczna w pudełeczku ok 1,0ml Diesel Fuel for Life fabryczna ok 0,8ml poleci do Princeski87 J'adore L'eau ok. 0,5 - 1ml (nieprzeźroczysta próbka, ale na testy idealnie ![]() ![]() Issey - poleci do Princeski87 Noa około 0,6ml f Valentino ok. 1,7ml Próbki robione: Stella Sheer 2008 1,5ml Kosmetyki: Podkład Maybelline Pure Liquid Mineral - odcień sand 030 Tusz do rzęs False Lash Effect - waterproof, czarny, używany od miesiąca, nie wiem jakie zużycie ale szacuję 30% z 13ml Ziaja Nuno peeling enzymatyczny Ziaja Nuno Maska z zieloną glinką Szukam przede wszystkim w postaci próbek, odlewek: - Zagorsk - Dsquared2 She Wood - Guerlian My Insolence - tylko edp - Helena Rubenstein Wanted - La Prairie - wszystkie odmiany Rain ![]() - zapachów Shiseido - Nina Ricci Belle de Minuit i zwykłe jabłuszko ![]() - zapachów Sisley - zapachów Alexandra McQueen'a - zapachów Olivera Durbano - Armani City Glam - Kenzo Indian Holi Zapraszam! Edytowane przez CatchyKathy Czas edycji: 2010-02-16 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, zapachy, zapachy :)
Interesują mnie Twoje Demeterki i jakieś próbeczki, może Diesel..
Znalazłabyś coś u mnie? Jeszcze poza wątkiem mam np. odlewkę Miracle ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
cosik za J'adore edt 22ml ?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
J'adore edt 22ml, próbka J'adore l'eau - znajdziesz coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mam euphorię blossom ok. 10ml z 30
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja mam poza wątkiem odlewkę 5ml Miracle Lancome, odlewkę około 8-9 Angel Muglera, miniaturę 10ml z atomizerem E.Arden Ardenbeauty, próbkę Dolce Vity..
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mogłbym się z bólem serca pozbyc odlewek 10ml: Lolity Lempickiej, CK CKin2U Her, mam ze 2-3ml Enjoy Patou w czarnym atomku sephory (sama przelewałam z własnej butli kupionej na Truskawie), próbki flowerbomb...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wszystko co zaproponowałyście albo mam w flakonie, albo w postaci odlewek, albo próbek, albo kompletnie nie moje zapachy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Leci do mnie pomarańczowa wanilia sephory tak poza tym.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, mam nowiusieńką 10ml odlewkę My Insolence, wspólnozakupową. Jakby co...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Na pewno. Bo mam dwie fiolki po 10
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Sprawdziłam - to EDT. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej, uszczęśliwisz mnie bardzo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Tak jest.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
mam swoją buteleczkę My Insolence,mogę zrobić odleweczkę, mam też próbkę Kashmina Touch i próbkę Loli
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze małą próbeczkę np. Note Vanille
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale poczekaj, możemy sklecić wymiankę że wezmę u Ciebie kilka próbek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Demeter Creme Brulee 5ml
Demeter Vanilla cake batter 5ml Demeter Sex on the Beach 10ml Diesel Fuel for Life fabryczna ok 0,8ml L'eau D'Issey ok 0,5ml f ![]() szukaj, szukaj, ja jeszcze też poszukam, czy może poza wątkiem coś jeszcze znajdę dla Ciebie ewentualnie ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ok, pasuje
![]() czyli moje próbki: 75. Armani SHE próbka powyżej 1 ml z atomizerem + kartonik 71. Armani Diamonds Intense chyba powyżej 1ml + atomizer, oryginalna próbka 34. Hypnose edt połowa dużej fiolki (może 1,5 ml?) Note Vanille hmm może 0,4 ml Lola ma jakieś 1ml Za Twój Demeterek (zaraz się zastanowię który ![]() Jeszcze napiszę Ci jakie mogę zrobić odlewki ze swoich buteleczek, to może się skusisz na coś jeszcze ![]() - Sonia Rykiel Rose - Princess Vera Wang - Guess by Marciano - Kylie Minogue Showtime - Christina Aguilera Inspire - J.del Pozo Halloween Kiss - Pierre Cardin Pour Femme - E.Arden 5th Avenue miniatura Ardenbeauty 10ml i miniatura Glamour Moschino
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-02-14 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.