|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Obozy EGIPT - zbiorczy
Hey! Jedzie ktoś może na obóz młodzieżowy do Hurghady? hotel Sun&Sea . Obóz jest z biura podróży Steja Travel . Wybiera sie ktoś z Was w terminie 06.08 - 20.08 ? Pozdrawiam
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato 2014- Egipt 2015- Tunezja 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2010-02-24 o 16:57 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Obóz Młodzieżowy , Hurghada , hotel Sun&Sea
Almatur tez chyba organizuje obóz do tego hotelu..
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Hmm , być może
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Egipt z ok tours lub almatur!
czesc, kto w tym roku do Egiptu ( do Sharmu) z ok tours lub hurghada z almatura? 1 termin 29.06-13.07 ?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ja najprawdopodobniej jadę ale na inny termin...
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
właśnie, jedzie ktoś na obóz młodzieżowy do Egiptu (Hurghada) z biura Almatur? A może ktoś już był i chce się podzielić wrażeniami, jak było? Warto?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Egipt z ok tours lub almatur!
siemka, ja planuję ! z almatura do hurghady
! [ale 1 termin to 25 lub 26 lipca]słyszałas duzo o egipcie.. jak tam jest w lipcu? : O |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
w lipcu jest okropny zaduch wiem bo byłam 2 x. dlatego ja wolę na 1 termin jeszcze pod koniec czerwca, Tobie też proponuję 1 termin ;p
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja jade 06.08 do hotelu Sun&Sea ze steji i już się nie mogę doczekać
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
aj.. chodziło mi o czerwiec
! pomyliłam się pisząc.i jak myślicie które biuro lepsze? almatur czy steja? bo są w tym samym ternimie, ten sam hotel. jedynie cena się różni 200 zł i wycieczki fakultatywne ;D |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
ja chyba pojade z tego biura ale zastanawiam sie czy do Egiptu czy do Tunezji..
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Kinga jak jedziesz w tym czerwcu to napisz do mnie na gg ;p 9985746 . ja wolę almatura bo wiem że to biuro na pewno nie upadnie bo zajmuje sie tym od lat ale nie wiem jak jest w tej steji ale almatur jest bardziej rozpowszechniony a przynajmniej tak mi sie wydaje
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
do Egiptu lepiej! ;D ale znalazłam jeszcze 1 biuro- steja travel, i nawet taniej by wyniosło <3
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie mówie tutaj o Steja Travel
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato 2014- Egipt 2015- Tunezja 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2010-02-24 o 16:51 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Na obóz nie jade ale już tam byłam, tylko że w hotelu Hilton
Pogoda wiecznie dopisywała tylko minusem byli natrętni arabowie. Jeśli macie zamiar jechać na wycieczke do Gizy i muzeum w Kairze musicie się liczyć z bardzo męczącą jazdą autokarem. Nie dość, ze sie długo jedzie to jeszcze wewnątrz jest jak w lodówce. Natomiast jak będziecie w muzeum to tam przeciwnie, można zemdleć z gorąca i jest strasznie duszno. Jeszcze jest tam możliwość pojechania na aleje sfinksów. Wszystko co prawda jest imponujące, lecz jak zawsze ma swoje wady. Na pustyni jest tak gorąco, ze ma się wrażenie jakby piasek się roztapiał. Wszędzie trzebasie targować, arabowie potrafią spuścić ceny nawet o 90%. To tyle z mojej strony ![]() A i nie zapomnijcie masek do nurkowania! Tamtejsza rafa jest naprawdę przepiękna. |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Hmm , może macie oddział biura steja travel .. ja wiem że biuro ma swoje oddziały w Warszawie,Łazacy,Katowica ch.
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
A co do Hiltona to moja mama chce tam leciec w przyszłym roku ![]() Mam takie pytanie... Byłaś na Giftun island ?
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato 2014- Egipt 2015- Tunezja 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2010-02-25 o 15:05 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie byłam jeszcze Giftun island, ale z tego co na grafice w goolach widzę to mi sie żal robi ze w tym roku jade ponownie do Bułarii.
Edytowane przez Modlishkka Czas edycji: 2010-02-25 o 17:22 |
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
ja to chyba egipt aleee zastanawiam się z jakiego biuura ;D
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
almatur!
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
A ja chciałam się zapytać, czy wybiera się ktoś może na ten obóz --> http://www.indexpolska.com.pl/offer_200_9548.html ciekawa oferta, dużo zwiedzania !
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato 2014- Egipt 2015- Tunezja 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2010-02-26 o 23:44 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Ja lece z Koleżanką chyba 24.07 a jak nie to 6.08 z tego no... Almatura.
i z Katowic wylot. xd |
|
|
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
A właśnie, był ktoś w tym hotelu Sun & Sea i chciałby podzielić się wrażeniami?
Jak z jedzeniem, pokojami? Pierwszy raz bede w Egipcie i nie wiem czego sie spodziewac...;P |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Rozmawiałam z pewną kobietą , która była w tym hotelu , pozwole sobie przytoczyć to co mi napisała
" Witam, bylam tam dwukrotnie i z checia bym pojechala ponownie ale niestety pech chcial ze polskie biura podróży nie maja teraz zimą ofert do tego hotelu. Pojutrze wybieram sie do Hurghady i jest mi bardzo przykro ze nie zamieszkam w tym hoteliku. Jestem osobą nie wymagajacą i jak dla mnie tam naprawde jest spoko. Spotkalam tam Polaków, którzy jak raz zawitali do tego hotelu to wracaja tylko tam za kazdym razem..Przede wszystkim miesci sie w centrum, gdzie mnostwo sklepikow, dyskotek - na sheraton road tetni zycie... jest czysto, mila atmosfera, bardzo fajna i pomocna załoga, jezeli chodzi o jedzonko to jak na standart egipski jest ok. Sniadania takie sobie, ale obiadokolacje bardzoooo smaczne. Fajniusie baseny, które wieczorkiem az do bardzo poznych godzin nocnych są super podswietlone i mozna z nich korzystac. - akurat tam przy baseniku uwielbialam z przyjaciolmi odpoczywac (szczegolnie nocą jak dookola wszystko oswietlone)upajając się wspanialymi widokami. Hotel miesci sie przy samej ulicy, za ulicą plaza. Co prawda mala, ale nie zdarzylo sie zeby nie bylo miejsca do lezakowania...Na plazy mozna kupic wycieczkę na "love island" super sprawa za 15 dolcow, takze naprawde warto skorzystac, bo jest co wspominac. Napisz konkretnie co Cię interesuje to chetnie odpowiem na Twe pytania. Ja jestem bardzo zadowolona z hotelu, niezapomniany wypoczynek. Jezeli ktos woli all inclussive w kompleksie hotelowym, który miesci sie na uboczu hurghady ( i przez caly wypoczynek nie ma potrzeby wychodzic poza obszar hotelu)to juz inna sprawa, jezeli chodzi o mnie i mych przyjacioł pojechalismy nie po to by siedziec w hotelu i sie obzerac, lecz po to by wychodzic na zewnątrz i korzystac z walorow Hurghady...Bez problemu mozna wnosic wszystkie zakupione w marketach produkty. Jezeli sie zdecydujesz to daj znac a ja dam Ci namiary na pokoik, ktory ma taras ze slicznym widokiem na morze i basenyCo prawda pokoje są skromnie urządzone, ale jak na 3 gwiazdki jest naprawde ok, nie ma zadnych robali i pająków. Moi znajomi w grudniu byli w hotelu empire i naprawde im wspolczuje, bo nie ma porównannia. Zaplacili o wieleeee więcej a standart o wieleeeeeeee gorszyyyy i umiejscowienie rowniez..... Jezeli jestes osobą nie wymagającą, to z czystym sumieniem jak najbardziej polecam!!!!!!!!! " Mnie sie najbardziej podoba to, że jest blisko do centrum
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
fajnie brzmi! juz sie doczekac nie moge <3
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Ja też i to strasznie
mam tylko nadzieje , że opiekunowie ze steji beda wyrozumiali bo ja chce sie wybrac na dyskoteke do Ministry of Sound
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
ja jadę z almatura, więc ciekawe jacy tam będą
oby młode fajne babki haha xdd.
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
Noo fajnie by było xd
ja rok temu w Grecji miałam fajne babki każdy wracał sobie kiedy chce..;P i wszystko było ok. tylko raz przypał był ale to inna bajka hehe.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.