![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wymiana przeważnie duże rozmiary
CHWILOWO NIEAKTUALNY!!!
Witam! Ten wątek jest uporządkowany, tzn. wszystkie rzeczy do wymianki znajdują się na pierwszej stronie. Wymieniam się wg. zasad panujących na Targowisku Wizażowym. Ustalamy termin wysyłki i pilnujemy go. Jednorazowo chciałabym wymienić więcej niż jedną rzecz (tak będzie bardziej ekonomicznie ![]() Zrobiłam remanent w szafie. Wszystkie rzeczy są używane, ale stan ich oceniam na bardzo dobry. Myślę, że mogą jeszcze komuś posłużyć ![]() Dla zainteresowanych podam wymiary!!! Ubrania są przeważnie w dużych rozmiarach: xl, xxl, 44,46 bądź 48 Oto rzeczy, które mogę zaoferować na wymianę: Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-05-01 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymiana przeważnie duże rozmiary
OBUWIE
-białe mokasyny R. 41 ,,Graceland" -brązowe szpilki R. 41 ,, Clara Barson" -kolorowe adidasy R. 42 ,,Graceland" -brązowe klapki R. 41 nie firmowe -brązowe kozaczki- troszkę zdarte czubki, ale stan ogólny oceniam na dobry plus kupione w Deichamnie, kilka razy ubrane, rozmiar strasznie zawyżony będą dobre na osobę noszącą 40/41, 42 -czarne, elegancie buciki ubrane raz, firmy Jennifer, R.41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE
-jeansy kolor czarny ------mały defekt oryginalny guzik się oderwał, więc doszyłam normalny -jeansy przecierane -wyjściowe brązowe spodnie na kancik -czarno-białe bojówki w krateczkę długość ¾ -beżowe lniane spodnie-proste nogawki----> świetne na gorące dni -niebieskie lniane spodnie -białe rybaczki bawełniane -kremowe bermudy w kancik -boskie kremowe bermudy z podwyższonym stanem, świetnie podkreślają talie |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
BLUZKI
-marszczona, błękitna bluzeczka z rękawami typu bufki -biała z pionowymi prążkami bluzka z w wiązaną kokardką przy szyi -pasiasta bluzeczka imitacja bluzki i kamizelki 2 w 1 -biała z cekinami wokół dekoltu brak jednego rzędu cekinów wada widoczna na zdjęciu -kapitalna, zielona w białe groszki bluzka z białą wstawka nie jestem pewna czy się jej po zbędne jaj już to za coś naprawdę wyjątkowego -brązowa, oryginalna tunika w kwiatowe wzory---->perełka -chabrowa koszula rękaw ¾ |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-świetny bialutki kardigan
-zielony kardigan- zaokrąglony, bardzo cieplutki -fioletowe wdzianko-sweterek zapinane na guziczki -super beżowy, wiązany paskiem kardigan -różowy, dłuższy kardigan z dużym guzikiem -rewelacyjna szara, dłuższa kamizelka wiązana w pasie z pagonami -długi czarny sweterek (bez paska) |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
DDDDŁŁUUGGGGIIII RRRRĘĘĘKKKAAW:
-tunika z kwiatowym motywem (kolorki: biały, czarny, czerwony) -bluzka panterka ze złotą nitką ![]() -fioletowy long odsłaniający jedno ramie z twarząąą ![]() -bluzka z cekinami -nie mogę na zdjęciu uchwycić wzoru panterki, znajduje się pod błyskotkami <zdjęcia nie oddają jej uroku> ![]() -świetna, błękitna bluza NIKE- cieplutka - super sukienka przed kolano z długim rękawem ![]() Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-24 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- kimonkowa bluzka kolor biało-czarny, góra z satyny
-pasiasty T-shirt fioletowy z ciekawą aplikacją na plecach ![]() -różowy T-shirt z zielonym napisem -różowo-czarna tunika ma takie świecące cekinki, bezbarwne -chabrowa tunika- kwiatowy wzór -rewelacyjna tunika na jedno ramię firmy ,,new look" R. 42 -biała bluzeczka wielowarstwowa świetnie zatuszuje brzuszek R. xxl ![]() -błękitna kamizelka-wdzianko |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
OKRYCIA WIERZCHNIE
-rewelacyjny, zimowy trencz dwurzędowy R. 48 -eko-skórka kolor karmelkowy R.L -czarny, wiosenny trencz dwurzędowy rękaw 3/4 -kurteczka w stylu militarnym kolor khaki -czarna przedłużana kurteczka wiosenna z pagonami - zimowa kurteczka beżowa z futrzanym kapturkiem R. 44 -rudy, wiosenny ze ,,sztruksu" płaszczyk z futrzanym obszyciem Przepraszam za słabą jakość zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
TORBY XXL
- torba xxl atmosphere- biało-czarna ![]() -czarna torba worek xxl z ozdobnymi frędzelkami ![]() -boska torba z dżetami i aksamitnymi wstawkami - mieści a-4 ![]() - brązowa torba xxl świecąca eko-skórka ![]() - czarna torba Diversa z pomarańczowym napisem- stan db plus- jej defektem jej popsuty zamek, który tak naprawdę nie przeszkadza w jej użytkowaniu jest zamykana na klamry wew. posiada 2 małe kieszonki zamykane na zamek i 1 większą, posiada możliwość regulacji- zamek, który umożliwia powiększenie pojemności torby ![]() -worek eko-skórka pakowny- karmelkowy-mam z wymiany ( zdjęcia pożyczone od innej wizażanki mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko ![]() Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-12 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
- jeansowa marynarka świetnie uszyta-mam węża w kieszeni by ją oddać, ale sporo schudłam i jest na mnie za duża R. 46-48
![]() -brązowa kamizelka niemieckiej firmy rozmiar nieokreślony - komplet bielizny damskiej haleczka i wiązane stringi kolor czarny z lazurowymi wstawkami- niezwykle seksowny ![]() -siwa spódnica- dłuuuuga -ciemno szara spódnica typ podobny do ołówkowej -turkusowy sweter z oryginalnym kołnierzem -różowa, polarowa bluza z kapturkiem Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-24 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Misz-masz
![]() - nowe majtki ,,ściągające" jeszcze z metka- małe XL < tylko przymierzone >brak -damska, czarna czapka patrolówka z przodu marszczenia < zaledwie raz założona> firmy H&M L 58 brak -jeansowa czapeczka niebieska z dodatkiem złota z przodu gwiazdka z złotych dżetów -komplet biżuterii : kolczyki i wisiorek z kwadratem kolor jasno brązowy- rudy nie umiem określić -kolczyki: ażurowe koła, 4 pary kół różne rozmiary (3 pary srebrnych, 1 złote), czarne kolczyki koła z srebrnymi dodatkami, wiszące kuleczki ( bez zatyczek ) -przeźroczysty pierścionek z chabrowym kwiatkiem zatopionym -regulowany pierścionek-kwiatek na palec u nogi -4 lakiery do paznokci, kolory: bordo, jasny róż, niebieski z poświatą srebra, kremowy z brokatem -eyeliner złoty -3 opakowania ozdób do paznokci: srebrny brokat, białe i czarne trójkąty z dziurką w środku (nieużywane) -zalotka do rzęs ![]() -korale na rękę biało-czarne, gumka do włosów panterka -opaski do włosów: 1 szeroka czarna w białe groszki, 2 kolorowe (czerwona i zgniła zieleń) ciekawie powyginane, czarna materiałowa, czarno-srebrna ażurowa -granatowy z dodatkiem białych przeszyć pasek do spodni -czarna treska do włosów imitująca kucyk ![]() -okulary muchy ![]() Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-06 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() mogę oddać z zawartością lub bez - balsamy brązujący Nivea ok 50% -wyszczuplające balsamy - nowe -Garnier sucha skóra czerwony- nowy BRAK - odżywka gliss kur w tubce nieużywana, w buletce 50 % -Panten - balsam wygładzający bez spłukiwania 60 % - tusz 2000 calarie- 60 % -tusz eveline- 70 % -plastry do depilacji 4 szt Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-05 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
-urocza różowa bluzeczka ze świnką -bokserka z kobiecą twarzą -morska tuniczka w kropeczki -niebieski long -zielona tunika -Paski - biały z klamrą- wada lekkie przebarwienie -brązowy -czarno-złoty--guma -złoty ZEGARKI każdy działa ![]() -ala chrams BRAK -na szerokiej bransolecie -pleciona bransoletka Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-24 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za zalotkę i
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1266742670 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA:
-pasiasty long brak -szara bluzka z kucykiem pony -urocza bluzeczka z rozcięciem na plecach -rewelacyjna tuniczka z kieszonką-świetna do rurek ![]() -jensy lekko obszarpany dół -rurki jeansowe- kolorek spranego czarnego jeansu -granatowa dzianinowa sukienka-świetna Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-24 o 12:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
-szara kamizelka -nietoperz -pudrowy grzybek -słodka sukienka -fioletowa tunika z świetnym dekoltem odcinana pod biustem -czerwony sweterek w wstawką - fioletowa bluzeczka z wstawka kawa z mlekiem marszczona na brzuchu -kamizelka - biała bluzka z żabotem- rewelacja -cytrynowa bluzeczka z żabotem i bufkami -tunika w paski, odcinana pod biustem- elegancka Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-04 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wymienię świetne buciki atmosphere r. 41 (niestety nie umiem w nich chodzić)
![]() miałam je tylko raz ubrane, także praktycznie nówki fleki niezdarte dł. wkładki 26,5 wysokość obcasa 10 cm oryginalna torba Pumy nowa jeszcze z metką i woreczkiem zapinana na zamek wewnątrz kieszeń mieści a4, bardzo wytrzymała ![]() czarna z dodatkiem złotego Nie mam jakiś sprecyzowanych rzeczy, które chce w zamian także kusić można najchętniej torbę wymienię na torbę nike, a buciki na jakieś inne r. 40-41 Czekam na propozycje. - biało-zielona bokserka -szary long-bokserka atmosphere -niebieski long atmobrak -koszula w kratkę- biało-czarna----> długa z żabotem zostawiam sobie Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-07 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
![]() -brązowe bojówki (mam z wymiany) ani razu przeze mnie nie założone nie podpasywały mi -zielona bluzeczka z dekoltem w szpic - żółta sukienka-tunika - czerwony sweterek z białą koszulą brak - zielony t-shirt z motywem -blado różowa bluzeczka z świetnym dekoltem z przodu i z tyłu - czarny grzybek na guziczki -czarna bluza z pasami na ramieniu - czarna krótka krótka kurteczka - dwurzędówka Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-24 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() -biała koszula atmopsphere na guziki, krótki rękaw brak -żółty t-shirt ze snoopy ma wadę plamkę- widoczna na zdjęciu -różowy t-shirt z białą wstawką -żółty nietoperz atmo wada dziurki na dole zeszyte białą nitką-widoczne na zdjęciu -brązowa bluzeczka z koralkami -rewelacyjna spódniczka z pliskami kolor zgniłej zieleni - czarna bluza z numerem 48 z tyłu na plecach świecący materiał -fioletowy grzybek Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-24 o 12:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() - rewelacyjna torba listonoszka- zarówno do ręki jaki i przez ramię można ją założyć mieści a4 -boska torba xxl atmosphere- panterka - jenasowa kurteczka- ocieplona w sam raz na chłodniejsze dni -zielona bluza georege- mam z wymiany -szara bluza - ricer isalnd -żółta bluza brasil -czarna bluza z ściągaczem Edytowane przez aniula47 Czas edycji: 2010-04-04 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
-fioletowy long odsłaniający jedno ramie z twarząąą
![]() Coś u mnie ? Zapraszam do obu wątków .
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za torebke??
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1266742670 |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
a nie chcialabys za nia czegos innego ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1266742670
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
-fioletowy long odsłaniający jedno ramie z twarząąą ? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- i jeszcze coś za: - komplet bielizny damskiej haleczka i wiązane stringi kolor czarny z lazurowymi wstawkami- niezwykle seksowny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
większość aktualna , co wypatrzyłaś ?
#29 |
Zadomowienie
|
podasz dokładne wymiarki :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1266740650 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1266742517 ??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.