|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy powinnam zrobić sobie grzywkę?
Witam. Mam straszny dylemat. Chcę sobie zrobić grzywkę, ale moja mama mnie straszy, że będzie mi bardzo brzydko w grzywce bo mam niskie czoło
![]() ![]() Dołączam swoje zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy powinnam zrobić sobie grzywkę?
Moim zdaniem wystarczy zmienić przedziałek, z boku go zrobić. Grzywka to chyba nie najlepszy pomysł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że lepiej Ci jest bez grzywki. Jednak jak chcesz to możesz obciąć, na odmianę. Zawsze przecież możesz ją spiąć do góry lub założyć opaskę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie nie
![]() JA bym proponowala odwiedziec fryzjera by fajne ciecie zrobil ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jak nie zetniesz to tak naprawdę się nie dowiesz ;p Grzywka szybko odrośnie, zawsze można, tak jak napisała MalaArielka, założyć opaskę, czy podpiąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zależy jaką chcesz grzywkę- prostą, czy na bok. I jaki masz rodzaj włosów. Jedyne co mogę doradzić na chwilę obecną to zmiana przedziałku. W prostej grzywce też Cię nie widzę- twarz będzie sprawiała wrażenie krótkiej i bardziej "pucatej".
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Sama mam podobny kształt twarzy, obecnie mam długie włosy i nie mam grzywki. Mi pasuje tylko grzywka na bok... Jeśli pójdziesz do dobrego fryzjera, to na pewno Ci coś doradzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
proponuje ci zabawe jak i kolorem fryzury i ksztaltem wystarczy wpisac login haslo i email i od razu jestes zalogowana ladujesz twoje zdjecie twarzy i przerabiasz fryzurki. jak nie wiesz jak to zrobic to napisz do mnie a tu ta genialna strona http://www.taaz.com/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.