|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Soraya Care Control-kto stosuje?
Witam! Czy może ktoś z Was stosował Soraya Care Control?
Ciekawie brzmi, mam cerę mieszaną, ślady po pryszczach, podrażnienia niewielkie też... Czy te kosmetyki są dobre? Nie chcę popełnić kolejnego błędu, a kusi mnie, aby je kupić. Błagam o odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Soraya Care Control-kto stosuje?
Ja stosuje tonik antybakteryjny z tej serii - jest super
![]() Krem nawilżający redukujący blizny potrądzikowe dobrze nawilża i matowi skórę, z przebarwieniami i bliznami radzi sobie powoli ale delikatnie rozjaśnia, jest całkiem fajny. W składzie ma zapychające składniki, ale mnie nie zapchał nigdy. Lekki krem nawilżający z serii oczyszczanie mnie średnio nawilża, ale matowi lepiej niż wcześniej opisany krem. Ogólnie kosmetyki tej serii są całkiem niezłe. Nie stosowałam jedynie żeli do mycia, bo jakoś nie mam przekonania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ja uzywam tylko zelu do mycia twarzy z tej serii, na jednym z 3 zeli (bo tyle mamy do wyboru), ktory obecnie stosuje pisze, ze gleboko nawilza, chociaz ja mam inne wrazenie, a takie, ze lekko wysusza...
aczkolwiek cena jest wygodna( u mnie ok 13 zl), pojemnosc duza, i na dlugo wystarcza, nic mi po nim nie wyskakuje, nie podraznia, sciaga troszke twarz, ale dobry nie zapychajacy apteczny krem nawilzajacy Humektan po umyciu i jest super ![]() dodam, ze uzywalam kazdy z tych 3 zeli, kazdy jest super... jeden jest z peelingiem, ktory dla optymalnych rezultatow uzywa sie tylko 2 razy w tyg. moja ocena na te zele, jest dobra, swietnie matuja cere, oczyszczaja, sciagaja pory itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Biała Dama
|
Ja też mam żel do mycia twarzy. Mam cerę trądzikową, a żel mi się podoba, mam wrażenie że łagodzi, w każdym razie na pewno nie pogarsza sprawy. Taki jest niezbyt gęsty, nie pachnie jakoś szczególnie intensywnie, łatwo się pieni, nie ściąga skóry. Możesz wypróbować czy akurat Tobie podpasuje bo w końcu co człowiek to inne preferencje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja mam make-up antybakteryjny, nie jest zły ale muszę powiedzieć że wolałam starszą wersję która dla mnie była idealna... wie ktoś czy gdzieś jeszcze można ją dostać szczególnie w Lublinie? albo jeżeli komuś zbywa kolorek 03 naturalny... to prosze o kontakt na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.