2010-02-21, 15:20
|
|
Przyczajenie
|
fryzura dla małej okrągłej główki;P
hej mam małą okrągłą główką i nieco długą szyję.jestem z charakteru romantyczką i marzycielką, wiec podobaja mi się długie włosy w lekkim nieładzie, szczególnie loki. ja jednak mam problem z moimi włosami, aby taki efekt uzyskać. Głównie tak się dzieje dlatego, ze mam bardzo geste i grube włosy, które układają się tak jach chcą ik nie chca za bardzo sie poddawać. Więc nawet jesli uda mi się ułożyć fryzurkę taka jak mi sie podoba, to jednak po paru godzinach robi mi się w tedy strasznie brzydki puszap- nawet grzywka spada mi na oczy, którą nieświadomie oddatkowo zawsze zakładam za ucho....hmm jest w tedy jeszcze gorzej....teraz już wiec zaczynam sie czesać w kucyk, jednak nie czuje się z tym komfortowo, bo wiem ze moja długa szyja jest za bardzo wyeksponowana i żle to też wygląda. wiem ze źle mi jest też we włosach cieniowanych powyzej barku- zaczynaja sie bardzo brzydko układać z tyłu...aha.. zapomniałam powiedizeć,ze nei chce teraz już cinać włosów- mam przykre doświadczenie, bo rok temu ściełam się na boba i wyglądałam okropnie...jeżeli nei macie żadnych propozycji, t czy moblibyście podać mi nazwiska gwiazd, które maja podobny kształt twarzy?
miałabym jeszcze jedną prośbe.chodz o to,ze jestem szatynką o jasnej cerze i niebieskich oczach i nie za bardzo potrafię dobrać sobie kolory do makijarzu... czy moglibyście mi coś doradzić w tej sprawie?
|
|
|