|
Notka |
|
Stres w wielkim mieście Zapraszamy Was do dyskusji i zadawania pytań na tematycznym forum "Stres w wielkim mieście". Od 22 lutego (poniedziałek) do 21 marca na forum co tydzień będzie odpowiadał na Wasze pytania specjalista z zakresu dietetyki, fitnesu, psychologii, stylizacji i dermatologii. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ból głowyy..
Witam!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ból głowyy..
Witam!
Ja mam dokładnie to samo ;/ Męczę sie już z tym dosyć długi okres czasu .. Miałam w sierpniu robioną tomografię, ale tez nic nie wykazała niepokojącego.. Wcześniej byłam u okulisty , który stwierdził ze to przed moją wade wzroku. Musiałam kupić okularki ( pierwszy raz w życiu byłam wtedy u okulisty) . . No ale dalej nic nie pomaga.. Przyzwyczaiłam sie do tego bólu chociaż powiem , że w szkole jest on naprawdę silny i męczący .. ;| Sama nie wiem już co robić.. Biegać wciąż do lekarza nie będę bo uznają mnie za jakąś wariatke .. ![]() ![]() Życzę szybkiego odnalezienia przyczyny bólu ![]() Pozdrawiam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hehe nosze okulary od ladnych 6/7 lat ;D i to nie zwiazane z wada wzroku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To nie mam pojęcia od czego to może byc
![]() A byłaś u jakiegoś lekarza ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tak mialam dwa razy robione badanie glowy i nic nie wyszlo ;/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tak jak u mnie ;/ . To moje chodzenie z tymi bólami do lekarza juz sie staje nudne.. ;/ A moze cisnienie ? Bo cos mi lekarka tez o tym wspominała ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Może ja już nie wiem ;/ cukrzyca??
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Edytowane przez agatha2010 Czas edycji: 2010-03-02 o 01:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mam to samo. Ból głowy, który nie pozwala przede wszystkim myśleć i skupić się na tym co potrzeba. Codziennie tracę godziny na taki zamulony stan. Wiem od lekarza, że głównie jest to wynikiem właśnie stresu. Ale jak się w takim zabieganym życiu nie stresować?
![]()
#11 |
Raczkowanie
|
Aha czyli rpzyczyną moze byc stres ;]
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
aha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
ból głowy.........
Moje Drogie jestescie takie młode, ja jestem starsza pani, ale bóle głowy dokuczaja mi od zawsze.....i badania komputerowe tez nic nie wykazały.....migrena i to jest chyba to co Was meczy, stres oczywiscie jest podstawa bólu głowy, ale tez musicie poznac sama siebie kiedy i w jakich okolicznosciach ten ból sie pojawia i wtedy dopiero zaradzić, w młodym no nie tylko wieku pojawia on sie często w okresie p/miesiaczkowym.....wtedy trzeba cos radzić, może równiez występować po spozyciu jakiegos produktu...itd. jest to temat duzy...najwazniejsze zaobserwowac kiedy on zaczyna sie pojawiac.... bo jeżeli powodem jest stres to zalecam herbatke z melisy z cytrynka ...pic regularnie np.wieczorem.....powodzen ia.... Edytowane przez 201710041119 Czas edycji: 2010-03-12 o 15:00 Powód: bład |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
dziekujemy Pani Halinko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem powinnaś wybrac sie do chiropraktyka.Być może Twoje bóle pochodzą od kręgosłupa.W badaniach rentgenowskich nie widać czy stało się coś z kręgiem itd
#17 |
Raczkowanie
|
mnie głowa zaczęła boleć, od czasu kiedy zaczęłam dojrzewać, a mam teraz 19 lat. były tygodnie, że bolało mnie co dzień. mama się martwiła i zaczęłyśmy chodzić do różnych lekarzy: laryngolog, dentysta byłam nawet na badaniach komputerowych głowy ale nic nie wykryto. Jakoś żyłam z tym, aż w tamtym roku wyjechałam na całe wakacje nad morze [do pracy] i tam pzrez caly ten okrez glowa mnie nei bolała ani razu! bałam się, że po powrocie do domu bóle wrócą, ale nic takiego się nie stało
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja też jak jestem nad morzem to nic a nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.