|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Clinique, Bielenda, Seba med, pędzelek Paula Dorf, Lirene, Sally Hansen, S-he
4.03 - DOKŁADKA
![]() Tym razem skromny kramik do wymiany: 1. Paletka GWP Clinique - Buttermilk, Blue Lagoon, Coffe Shop Buttermilk - mleczny matowy beż, użyty 2-3 razy (dobry również jako cień bazowy pod inne cienie) Blue Lagoon - perłowy błękitny - użyty 1 raz (nie mój kolor ![]() Coffee Shop * ciemny brąz ze złotymi iskierkami - widać lekkie wgłębienie * ciepły perłowy beż - widać wgłębienie, najwięcej zużyty z tych 4 kolorów 2. Lakier do paznokci S-He - błyszczący granat, kupiony w Wiedniu, miałam raz na paznokciach 3. Lakier do paznokci Sally Hansen - Sweet - elegancka, stonowana, przybrudzona, lekko rdzawa czerwień, lakier miałam na paznokciach 3-4 razy 4. Lirene - podkład Anti Age, toffee - NOWY, NIEUŻYWANY!! 5. Lirene Under 20 - krem nawilżający z serii Fall in love skin - NOWY, NIEUŻYWANY!! 6. Bielenda - połtłusty krem brązujący na noc - NOWY, NIEUŻYWANY!! 7. Bielenda - emulsja milcelarna z serii Collagen - NOWA , NIEUŻYWANA!! 8. Seba med - krem koloryzujacy antybakteryjny, może służyć jako korektor, odpowiedni dla troszkę ciemniejszej karnacji - NOWY, NIEUŻYWANY!! 9. pędzel do eyelinera w kremie/ żelu renomowanej marki Paula Dorf - użyty kilka razy z eyelinerem w żelu Inglota (nie mam już tego eyelinera więc pędzelek nie potrzebny) ![]() ![]() ![]() ![]() Czego szukam?? * najchętniej choćby odsypki meteorytów Pink Fresh * szerokiego, grubego pędzla Będę wybredna bo mam bardzo dużo kosmetyków. ![]() (posty piszę w wątku w którym rozpoczeła się rozmowa. Jeśli napisałaś u mnie jako pierwsza nei reaguję na "odpisz u mnie", jeśli to ja się wpiszę pierwsza u kogoś, rozmowę kontynuuje w tamtym watku - nie uznaję skakania po wątkach)
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-03-04 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Clinique, Bielenda, Seba med, pędzelek Paula Dorf, Lirene, Sally Hansen, S-he
hej, moze jakis ciuszek za:
7. Bielenda - emulsja milcelarna z serii Collagen - NOWA , NIEUŻYWANA!! ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, Bielenda, Seba med, pędzelek Paula Dorf, Lirene, Sally Hansen, S-he
Witaj Hosenko
![]() znajdziesz cos u mnie za pedzelek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Lakier do paznokci S-He - błyszczący granat, kupiony w Wiedniu, miałam raz na paznokciach
4. Lirene - podkład Anti Age, toffee - NOWY, NIEUŻYWANY!! 7. Bielenda - emulsja milcelarna z serii Collagen - NOWA , NIEUŻYWANA!! 8. Seba med - krem koloryzujacy antybakteryjny, może służyć jako korektor, odpowiedni dla troszkę ciemniejszej karnacji - NOWY, NIEUŻYWANY!! 9. pędzel do eyelinera w kremie/ żelu renomowanej marki Paula Dorf - użyty kilka razy z eyelinerem w żelu Inglota (nie mam już tego eyelinera więc pędzelek nie potrzebny) cos u mnie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ustawiam się w kolejce po pędzelek.
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;17497422]Cześć. Coś u mnie za pędzelek? Pozdrawiam[/QUOTE]
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za?
![]() 2. Lakier do paznokci S-He - błyszczący granat, kupiony w Wiedniu, miałam raz na paznokciach 3. Lakier do paznokci Sally Hansen - Sweet - elegancka, stonowana, przybrudzona, lekko rdzawa czerwień, lakier miałam na paznokciach 3-4 razy
9. pędzel do eyelinera w kremie/ żelu renomowanej marki Paula Dorf - użyty kilka razy z eyelinerem w żelu Inglota (nie mam już tego eyelinera więc pędzelek nie potrzebny) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się ;
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej, ja znów po pędzelek. Czy zainteresowała by Cię mała odsypka kulek pink fresh - tyle tylko, że mam zmieszane z różowymi kulkami z mythic i nie wiem czy by Ci to dopowiadało?
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Spóźniałam się. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.