|
|||||||
| Notka |
|
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
zdarta skora po mikrodembrazji!!!!
hej chcialam sie zapytac czy kiedykolwiek sie to wam zdarzylo?? bylam u kosmetczki na mikrodembrazji diamentowej+ peeling migdalowy a ona mi po prostu pozdzierala skore
podkreslam ze jestem 3 dni po zabiegu. ogolnie moja cera jest ok tylko chcialam wyrownac koloryt nadac blasku itp. takze tydzien przed fatalnym zabiegiem bylam rowniez na mikrodermabrazjii u innej pani i bylo wszystko ok(lekko zarozowiona) drugi zabieg wykonalam u innej za wzgledu ze koszt byl mniejszy. Nie wiem co mam teraz zrobic????? i chociaz kosmetyczka bardzo przeprosila tlumaczac ze nie wiedziala iz mam tak delikatna cere oraz zaoferowala 2 zabiegi nawilzajace.... to ja sie po prostu boje ze zostanie blizna! a co najmniej przebarwienie, CO ROBIC? prosze o porady....
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zdarta skora po mikrodembrazji!!!!
Idź i pokaż to, co masz na twarzy, niech się grubo tłumaczy albo kase zwraca.
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, dobrze wiemy, że zabieg ten nie polega na robieniu blizn, poproś o zwrot kasy, bo za co masz płacić, za jej błąd???????????
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
radzę posmarować te miejsca kremem Avene Cicalfate - pomaga
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
kosmetyczce bylo naprawde przykro..zrobila mi zabieg nawilzajacy, potem zabieg kwasami i jeszcze raz nawilzajacy, lekka mikrodermabrazjie ( nieodplatnie) bardzo byla mila wiec nie mailam serca prosic o jakiekolwiek odszkodowanie ALE WEZCIE POD UWAGE ZE TO MOZE SIE WAM ZDARZYC PODCZAS TEGO ZABIEGU!!!! ( chciaz mowai ze jest zupelnie bezinwazyjny) wiec uwazajcie na siebie..pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

i chociaz kosmetyczka bardzo przeprosila tlumaczac ze nie wiedziala iz mam tak delikatna cere oraz zaoferowala 2 zabiegi nawilzajace.... to ja sie po prostu boje ze zostanie blizna! a co najmniej przebarwienie, CO ROBIC? prosze o porady....