|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wielkanoc
Witam,
Postanowiliśmy z mężem, że w tym roku święta spędzimy poza domem. Właśnie w marcu mija nasza pierwsza rocznica ślubu. Szukam jakiegoś wyjatkowego miejsca, gdzie wspólnie można spędzić ciekawie czas i zrelaksować się. Może ktoś zna, jakieś wyjątkowe miejsce np. mazury, morze... Proszę piszcie... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkanoc
Mamy tyyyle różnych wątków na forum o Polsce.
Wystarczy wykazać odrobinę dobrej woli i poszukać.
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Ja polecam Kraków. Jest naprawdę bajeczny. Jest tyle do zwiedzania. Poza tym mili ludzie i wspaniała atmosfera.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
A może spa? hotele mają specjalne pakiety dla par, więc powinno być romantycznie
, zwykle w takim pakiecie są zabiegi, kolacja przy świecach, czasem jakiś prezent od hotelu, swoją drogą - Kraków też lubię
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
SPA to dobry pomysł, tylko sama nie wiem jakie wybrać. Jest tyle ciekawych ofert w internecie, ale trudno mi się zdecydować. A czasu zostało już mało. Może znasz jakieś sprawdzone SPA ?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Faktycznie spory wybór, ale ja w tym roku stawiam na ciszę i spokój
Jeśli chodzi o SPA to jadę prawie na mazury. Taki hotel w Klekotkach, zrobiony w starym młynie. Fajna atmosfera, zwłaszcza na wielkanoc, bo przygotowali różne propozycje. Ale jak dla pary na rocznice też super miejsce. Bardzo romantycznie i te zmysłowe zabiegi
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja zapraszam na fajny pobyt w trakcie Świąt w Łebie
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Najlepiej z rodziną w góry inny klimat i tradycja.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

, zwykle w takim pakiecie są zabiegi, kolacja przy świecach, czasem jakiś prezent od hotelu, swoją drogą - Kraków też lubię