|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Garnitur Ślubny ! Świecący
Witam dziewczyny chcialam was zapytać o Garnitury moj Narzeczony szuka Świecącego gajerka Granatowy albo czarny w do 2000 tyś pytalam ostatnio w salonie sukien slubnych MADONNA powiedzieli mi 4999zł to jest PRZESADA!!
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Garnitur Ślubny ! Świecący
W New Men mają b. duży wybór garniturów.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W Digel/Quatro są ładne garnitury, dobrej jakości i w cenie do 1500zł. Jest też cała kolekcja "ceremony"właśnie dla panów młodych.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Matko, skąd Wy te ceny vel sklepy bierzecie???
Ja to naprawdę nie mam pojęcia.. My kupiliśmy czarny 2-częściowy gajer.. leciutko świecący( minimalnie na szczęście) za 280 zł.. Była promocja z chyba 350zł... jest to jakaś tam ślubna wersja. Do tego kamizelka i krawat angielski za 219 i koszula na spinki za 69 zł..W 600zł się zmieściliśmy. A mój TZ mały nie jest.. równe 190cm W Sunset Suit mieli bardzo podobne za 500 zł..Też wersja ślubna.. Jak to jest, że ja nawet nie widzę takich drogich, o jakich wy piszecie..??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Polecam w Wawie salon Ona&On. Moj tz kupil tam w zeszlym miesiacu wlasnie taki swiecacy garnitur, ktory w swietle dziennym robi sie matowy, a sztucznym tak ladnie sie swieci
![]() ![]()
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
my kupilismy garniak Wilvorst w Cymbeline za 1650zl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
My kupiliśmyd ziś piękny, lekko połyskliwy garnitur ślubny za 569zł, do tego kamizelka+musznik za 239zł.
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-03-06 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
z jakiego miasta jesteś? My kupiliśmy w DARA pod Poznaniem, za gang z przeróbkami zapłaciliśmy 600 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Radom...
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
my widzieliśmy w Bytomiu fajny świecący
tam też ci uszyja taki fason jaki wam będzie odpowiadał i kosztował około 1200 świecące fajne ma też wilvorst i new men i właśnie w wilvorst był fajny za 1900 ![]() teraz w każdym sklepie znajdziecie świecący tylko zalezy jaki fason no bo to tak jak z sukienkami nie każdy leży na każdym idealnie, ja po wczorajszej calodniowej rundzie mam dosyć :/ dobrze że kupiliśmy, w próchniku ale własnie mało połyskujacy, zależy jakie światło
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ludzie kochani 4999zł za garniaka?? I to pewno tylko na raz??!! Masakra jakas... To w Vistuli lub Lantier kupisz ponizej 2000 zł....
My tez poszukujemy garniaka grafitowego z polyskiem lekkim - ale nie drozszego niz 700 zl.... :|
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
jezeli znajdziesz taki to daj znac gdzie :P
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
jesli szukacie nizszych cen to napewno pawo, puere, lord
Laura ![]() Edytowane przez mafda Czas edycji: 2010-03-08 o 20:42 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Cos mamy ale zobaczymy czy to bedzie To!
![]() http://www.wilvorst.pl/prestige.html
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Juz znalazlam - MODA MĘSKA salon w Łodzi
![]() C.H. PTAK pod Łodzią (Rzgów) mnóstwo stoisk handlowych, garnitur na poprawiny mojego TŻ kupiliśmy za 349 zł ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
melduje sie zwolenniczka granatowych garniturów!!! moj Narzeczony ma przepięny granatowy garnitur, mieniący się na grafit ( nie taki totalnie błyszczący) delikatnie jest prążkowany,taka faktura, zaplacilismy za niego 1000 zl niecale! wygląda oszałamiająco!
![]() tylko ze ja mieszkam w wejherowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
w recmanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Nie kupujcie garniturów ślubnych w salonach ślubnych bo tam się płaci za to, że to "do ślubu". Cena jest kosmiczna. Polecam zwykłe salony mody, gdzie mają garnitury na każde okazję, a jeżeli mają większy wybór to i sporo na ślub się znajdzie takich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się, nie warto kupować garniturów w salonach ślubnych bo płaci się za sam fakt ślubu :P Ceny są kosmiczne, sama wiem coś o tym. Ale wystarczy się przejść po centrach handlowych i zobaczyć jakie ładne garniaki można kupić w dobrej cenie i dobrej jakości. W większości robią poprawki czy szyją na miarę. Mój narzeczony akurat ubiera się w Vistuli i Giacomo Conti. W giacomo ostatnio kupiłam mu przez internet spinki do koszuli na gwiazdę i widziałam na ich stronie taki lekko świecący garniak. Także w sklepach pewnie też takie mają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Kupilismy garnitur w cybinie za 450 zl , taki sam widzielismy w centrum handlowym za 1000 zl
dokladnie ten sam nr artykulu - po co przeplacac , moj brat ktory bedzie swiatkiem na naszym weselu jak to uslyszal to tez pojechal tam i wybral przepiekny granatowy garnitur w delikatny prazek za 490 zl - dla mnie rewelacja . Mamy dosyc wydatkow zwiazanych z weselem zeby przeplacac za garnitur . Tesc powiedzal ze tez pojedzie do cybiny . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A ja z innej beczki... Wiem, że gusta guściki... ale zastanówice się nad tymi świecącymi garniturami.. Znawcy raczej uważaja takie artykuły za totalne bezguścia, owszem są w sklepach, bo jak jest popyt to i podaż.. Lekko no może i przejdzie, ale tak totalnie to nie polecam. Miło byłoby obejrzec zdjęcia po latach i zobaczyć na nich coś co jeszce nam sie podoba
![]()
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi o garnitur świecący rzeczywiście całe mnóstwo jest tego w sieciówkach, brat całkiem niedawno kupował lekko świecący chyba w Giacomo Conti z tego co pamiętam, wyglądał całkiem nieźle i nawet coś mu tam poprawiali na miejscu bo marynarka nie leżała tak jak powinna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Świecący garnitur to nie jest dobry pomysł. Raz, że błysk pochodzi od sztucznej tkaniny, w której człowiek się bardziej poci a dwa jest to po prostu nieeleganckie...Że już nie wspomnę jak taki garnitur wygląda potem na zdjęciach.
Bardzo dobrze skrojone garniaki są w Vistuli i Lancerto, można też poszukać w Bytomiu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak u wokalisty discopolo. Od razu przypomina mi się ten typ od "Ona tańczy dla mnie". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.