![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Podkład Estee lauder, błyszczyk Chanel oraz kremiki. Zapraszam.
Wątek nieaktualny
Witam , mam do wymiany mało używane i świeże kosmetyki, oto one: Na szaro nieaktualne Pielęgnacja twarzy: Dermika Retinol 2010 Inteligentny krem maska na noc, pojemność 50 ml., użyty 4 razy, ważny do10.2011r.- leci do misianki DAX COSMETICS " PERFECTA Nawilżanie krem wygładzający pierwsze zmarszczki Sok Aleosowy na noc" pojemność 50 ml.,nieużywany bo się w porę kapnęłam że chciałam ten na dzień a nie na noc, wazny do 12.2011r. AA "Ultra Nawilżanie" Krem nawilżająco-normalizujący, pojemność 50 ml., użyty 2 razy, ważny do 03.2011r. La Roche-Posay HYDRAPHASE riche, pojemność 50 ml., ważny do 03. 2012r., użyłam go ze 4 razy.-leci do alphaly La Roche-Posay HYDRAPHASE Legere, pojemność 50 ml., ważny do 08. 2012r., użyłam go ze 4 razy.-leci do alphaly Bielenda Eco Care Bursztyn & Miód krem Anti Stess, pojemność 50 ml., ważny do 05. 2011r., użyłam go ze 3razy. BIODERMA "Hydrabio" wersja legere użyty raz, pojemność to 40 ml, ważny 11.2010r. Podkłady: Vichy Area Teint Pure wersja do cery mieszanej w kolorze Ivory 23, pojemność 30 ml., użyłam go 4 razy, mam do niego oryginalne pudełko, jest ważny do 10.2012r.-leci do alphaly Estee Lauder "Equalizer" w kolorze 2N1 Fresco 01,pojemność 30 ml., użyłam go 4 razy, mam do niego oryginalne pudełko, nie mogę znaleźć nigdzie daty ważnośći , ale kupiłam go 4 tyg. temu w Douglasie. Błyszczyk Chanel Levres Scintillantes w kolorze 65 jasny beżoróż z delikatnymi drobinkami, mam go z wymianki z alphalą, raz użyłam w celu sprawdzenia koloru,niewiele zużyty. Szukam wysokopółkowego pudru brązującego, meteorków Beige Chick lub Emilio Puci oraz Paletki cieni do oczu w kolorach brązu . Zresztą proponujcie co macie oprócz ciuszków i tym podobnych, interesują mnie tylko kosmetyki. ![]() Edytowane przez mazidełko Czas edycji: 2010-04-01 o 17:19 Powód: Dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Podkłady Vichy Pure i Estee lauder oraz kremiki. Zapraszam.
znajdziesz cos za La Roche-Posay HYDRAPHASE Legere, i Aera Teint pure??? Pleeeeease
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
La Roche-Posay HYDRAPHASE riche, pojemność 50 ml., ważny do 03. 2012r., użyłam go ze 4 razy. La Roche-Posay HYDRAPHASE Legere, pojemność 50 ml., ważny do 08. 2012r., użyłam go ze 4 razy. Vichy Area Teint Pure wersja do cery mieszanej w kolorze Ivory 23, pojemność 30 ml., użyłam go 4 razy, mam do niego oryginalne pudełko, jest ważny do 10.2012r.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej, moze cos u mnie za podkąłd vichy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
La Roche-Posay HYDRAPHASE Legere, pojemność 50 ml., ważny do 08. 2012r., użyłam go ze 4 razy.
podklad vichy cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
witam, cos u mnie za La Roche-Posay HYDRAPHASE Legere?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Vichy Area Teint Pure
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za el ?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któryś z poniższych:
Dermika Retinol 2010 Inteligentny krem maska na noc, pojemność 50 ml., użyty 4 razy, ważny do10.2011r. La Roche-Posay HYDRAPHASE riche, pojemność 50 ml., ważny do 03. 2012r., użyłam go ze 4 razy. La Roche-Posay HYDRAPHASE Legere, pojemność 50 ml., ważny do 08. 2012r., użyłam go ze 4 razy. AA "Ultra Nawilżanie" Krem nawilżająco-normalizujący, pojemność 50 ml., użyty 2 razy, ważny do 03.2011r. Bielenda Eco Care Bursztyn & Miód krem Anti Stess, pojemność 50 ml., ważny do 05. 2011r., użyłam go ze 3razy. Vichy Area Teint Pure wersja do cery mieszanej w kolorze Ivory 23, pojemność 30 ml., użyłam go 4 razy, mam do niego oryginalne pudełko, jest ważny do 10.2012r. Estee Lauder "Equalizer" w kolorze 2N1 Fresco 01,pojemność 30 ml., użyłam go 4 razy, mam do niego oryginalne pudełko, nie mogę znaleźć nigdzie daty ważnośći , ale kupiłam go 3 tyg. temu w Douglasie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Coś u mnie za podkład Estee Lauder ?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za któres lub za wszystkie?
Dermika Retinol 2010 Inteligentny krem maska na noc, pojemność 50 ml., użyty 4 razy, ważny do10.2011r. La Roche-Posay HYDRAPHASE riche, pojemność 50 ml., ważny do 03. 2012r., użyłam go ze 4 razy. Bielenda Eco Care Bursztyn & Miód krem Anti Stess, pojemność 50 ml., ważny do 05. Vichy Area Teint Pure wersja do cery mieszanej w kolorze Ivory 23, pojemność 30 ml., Estee Lauder "Equalizer" w kolorze 2N1 Fresco 01,pojemność 30 ml., użyłam go 4
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Estee Lauder "Equalizer" w kolorze 2N1 Fresco 01,pojemność 30 ml., użyłam go 4 razy, mam do niego oryginalne pudełko, nie mogę znaleźć nigdzie daty ważnośći , ale kupiłam go 3 tyg. temu w Douglasie. ?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie LRP Legere i Dax Cosmetics na noc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Vichy Area Teint Pure wersja do cery mieszanej w kolorze Ivory 23, pojemność 30 ml., użyłam go 4 razy, mam do niego oryginalne pudełko, jest ważny do 10.2012r.
Estee Lauder "Equalizer" w kolorze 2N1 Fresco 01,pojemność 30 ml., użyłam go 4 razy, mam do niego oryginalne pudełko, nie mogę znaleźć nigdzie daty ważnośći , ale kupiłam go 3 tyg. temu w Douglasie. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
La Roche-Posay HYDRAPHASE Legere, cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
a szukasz czegoś konkretnego? może mam poza wątkiem ? mogłabym zaproponować masełko body shopu - nowe, tylko nie wiem czy jesteś zainteresowana?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład vichy albo estee lauder?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za LRP Legere?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za Vichy Area Teint Pure wersja do cery mieszanej w kolorze Ivory 23, pojemność 30 ml., użyłam go 4 razy, mam do niego oryginalne pudełko, jest ważny do 10.2012r.
![]() |
#28 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś u mnie za: Dermika Retinol 2010 Inteligentny krem maska na noc, pojemność 50 ml., użyty 4 razy, ważny do10.2011r. - zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Halle jak najbardziej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- najchętniej któryś z kremów: Dermika Retinol 2010 Inteligentny krem maska na noc, pojemność 50 ml., użyty 4 razy, ważny do10.2011r. La Roche-Posay HYDRAPHASE riche, pojemność 50 ml., ważny do 03. 2012r., użyłam go ze 4 razy. La Roche-Posay HYDRAPHASE Legere, pojemność 50 ml., ważny do 08. 2012r., użyłam go ze 4 razy. a może coś jeszcze u mnie znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
cos za Vichy Area Teint Pure wersja do cery mieszanej w kolorze Ivory 23, pojemność 30 ml., użyłam go 4 razy, mam do niego oryginalne pudełko, jest ważny do 10.2012r. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.