|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
końcówki nie łapią farby :(
Dziewczyny, proszę o radę
kilka miesięcy temu byłam blondynką, co niestety odbiło sie zniszczeniem włosów. Postanowiłam wrócił do naturalnego, ciemnego brązu. Farbowałam juz brązem któryś raz z rzędu i tam gdzie był odrost i włosy zdrowsze jest śliczny kolor, a tam gdzie zniszczone włosy po jednym myciu od farbowania pojawia się jasny wypłowiały brąz z lekko zlotawo-zielona poświatą ![]() ![]() Jak mam nałożyć farbę, by złapała ładnie te końcówki? najpierw na konce potem na resztę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: końcówki nie łapią farby :(
jesli są zniszczone, to nie pomoże, najlepiej byłoby ściąć końcówki, też miałam ten problem, farbowałam na rudo i zniszczone końce były prawie żółte. ścięłam i nie ma problemu. lepiej miec krótsze ale zdrowe włosy, bo i tak odrosną, niż zniszczone końce. a znisczone i tak się kruszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
na rozjaśnianych włosach farba splywa dosłownie, nic na to nie poradzisz - ja sie z tym mecze mimo kilku farbowan normalna farba i i tak sie zmywa
poki ich nie zetnie nic nie poradzisz
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
proste od razu wiedzialam o co chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wasze rady, ale jak narazie obciecie ich nie wchodzi w gre bobym zostala z 5-6 cm wlosami, a w az tak krotkich mi zle i nie wygladam w nich zbyt dobrze
![]() Farbowalam juz brazem, teraz mysle nad ciemnym brazem lub czarnym z castinga lub garnier color&shine. Ktora z nich polecacie? Ktora lagodniejsza dla wlosów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Poczytaj sobie w internecie na temat pigmentacji włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.