|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak zrobic tak proste wlosy nie prostujac
Witam. Spodobala mi sie ta fryzurka
http://fryzury.qever.com/katalog-fry...ry-270.jpg.php i strasznie chce taka miec ale niestety moje wlosy z natury sa krecone i bardzo geste. prostuje je ale nigdy nie potrafilam otrzymac idealnie tak gladkich wlosow. Zastanawiam sie czy warto obciac sie na taka fryzurke i jak bede mogla ja wymodelowac ze swoich wlosow (po obcieciu) bez uzycia prostownicy? prosze o odpowiedz ![]() Zdesperowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak zrobic tak proste wlosy nie prostujac
Wątpię, że uda Ci się uzyskać taki efekt z prostownicą jeśli masz kręcone włosy, a co dopiero bez prostownicy
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wlosow jako takich kreconych nie mam. tzn sie wyjasnie... na gorze u nasady i do polowy glowy zawsze pozostaja proste natomiast na dole kreca sie niesamowicie ale byc moze to dlatego ze chodze spac w kucyku mokrym (kreci sie sam kucyk). kiedys mialam bardziej krecone ale od uzywania dlugo prostownicy jakos mi sie tak troszke rozprostowaly :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hejka ja też masz kręcone włosy i je prostuje.Polecam Ci z GlissKur szampon i odzywkę prostujące włosy albo balsam do prostowania z Nivea.tez używam i jestem zadowolona.
![]() ![]() Chcesz być piękna,musisz pocierpieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z "ever-dream"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.