|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
co to jest za specyfik?
Drogie Wizażanki,
dopiero niedawno zaczęłam przygodę z makijażem ![]() Ograniczam się to do podkładu i tuszu do rzęs, więc w tej dziedzinie jestem zielona. Widziałam u paru dziewczyn na twarzy pewien specyfik i nie wiem, czy to był fluid, puder czy coś jeszcze innego. Otóż to w przeciwieństwie do mojego podkładu, co ja używam to jest chyba 'przezroczyste'. Mam wrażenie jakby to był lekko barwny żel, a skóra po nim wygląda na napiętą i bardzo rozświetloną. Ale nie do końca kryje to niedoskonałości, ale jak ktoś nie ma większych problemów z cerą to w ogóle nie ma z tym problemu. Bardzo podoba mi się taki efekt, ale nie wiem, czego mam w ogóle szukać w drogeriach. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, N.
Ona: I ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i żonkile na wiosnę? On: I poranki i deszcz i wiosnę- - ślubuję. miss u every day. Edytowane przez Nadia_91 Czas edycji: 2010-03-20 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: co to jest za specyfik?
Cytat:
tutaj znalazłam w KWC, cena nie mała ale recenzje ma dobre: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...loryzujacy.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
to jest baza silikonowa pod makijaż, np Soraya taką ma.
http://lula.pl/lula/1,97804,5655415,...kosmetyk_.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.