![]() |
#1 |
never say no to panda
|
napad na Luckyscent - pierwsza poł. kwietnia - rozbiórka: Ninfeo Mio, Madera
Ludziska, obiecuję, że to będzie jeden z ostatnich moich rzutów luckyscentowych przed wakacjami
![]() ![]() Gwaikowa akcja zakończona pod względem flachonowym, więc nie powinnam się wcinać ![]() Tym razem klika odgórnych zasad na wstępie (żeby od razu wyjaśnić wszelkie nieścisłości): 1. dostępne odlewki: 2,5ml oraz 5ml i powyżej (ściągnęłam pomysł z wątku gwaikowego) 2. na życzenie mogę rozlać flachon 3. przyjmuję tylko flachony, które są u nas (w Pl) niedostępne lub dostępne znacznie drożej (jeden flachon na łebka, bo chciałabym, żeby jak najwięcej osób miało szansę się załapać ![]() 4. po rozebraniu flachonów, zamieszczam rozliczenie wraz z danymi do przelewu w pierwszym poście (w załączniku) 5. biorę tylko jedną, jedyną paczuszkę - decyduje kolejność zgłoszeń no, to zaczynamy: 6. rozliczenie zamieszczę dopiero po kliknięciu zamówień na ALzD, żeby nie przetrzymywać za dużo Waszej kasiory 7. NIE łączę tego zamówieniia z żadnym poprzednim 8. przy zmianie branego mililitrażu - piszemy nowy post (NIE edytujemy starego) no, wszystko jasne, to zaczynamy:
cbr - Omnia Madera [135$] (p: Indult Tihota) Skarbiatko - Annick Goutal Ninfeo Mio [115$] (p: Humiecki & Graef Skarb) - z Escentuala Florens - Parfum d'Empire Ambre Russe [110$] (p: Kilian Back to Black) Mettemarit - ELdO Noel au Balcon [69$] (p: Mark Buxton Nameless), Lubin Le Vetiver [66,5$] (p: Micallef Shanaan) Asiuuuuula - Payard Bergamot Truffle [48$] (p: PG Aomassai) zuzqie - Anne Pliska edp [55$] (p: Yosh Han Untitles no 1) Lista próbek wraz z cenami: Immaginary - Perfumerie Generale Un crime exotique [3$], Perfumerie Generale Coze [3$], Perfumerie Generale Musc Maori [3$], Comtoir Sud Pacifique Vanille Abricot [3$] cbr - Napa Valley Cielo [4$], Omnia Granato [4$], Washington Tremlett Clove Absolute [4$], Smell Bent Horny Little Devil [3$], Smell Bent Elf-Fulfilling Prophecy [3$], Smell Bent Pere Noel Coward [3$], Smell Bent Hungry Hungry Hippies [3$] lux perpetua - Costamor Tabacca [3$], Susanne Lang Cashmere [3$], Smell Bent Little Miss Panda [3$] Nazwa zapachu i pojemność: Omnia Profumo - Madera 125ml Link do opisu nut: Lucky Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 135$ + koszty przesyłki z Lucky (j.w.) Kwota za 1 ml zapachu: ok. 3,48zł/ml Lista udziałowców: (koniec) cbr 47,5ml + F annika77 10ml le illjah 5ml aeronauta 2,5ml lux perpetua 2,5ml porannarosa 2,5ml Asiuuuuula 5ml Skarbiatko 2,5ml Florens 2,5ml mettemarit 10ml jm1103 5ml mamusia muminka 2,5ml winter76 15ml zuzqie 5ml lowelana 2,5ml rena63 2,5ml Daffodilka 2,5ml Nazwa zapachu i pojemność: Annick Goutal - Ninfeo Mio 100ml Link do opisu nut: Lucky Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 115$ + koszty przesyłki z Lucky (j.w.) Kwota za 1 ml zapachu: ok. 3,69zł/ml Lista udziałowców: (koniec) Skarbiatko 20ml + F Dominikab 10ml annika77 10ml le illjah 5ml aeronauta 2,5ml lux perpetua 2,5ml Mettemarit 10ml jm1103 5ml mamusia muminka 2,5ml Alak 5ml zuzqie 2,5ml dorotie85 5ml lowelana 2,5ml rena63 5ml seneka JJK 10ml tigrinha 2,5ml Nazwa zapachu i pojemność: Parfum d'Empire - Ambre Russe 100ml Link do opisu nut: Lucky Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 110$ + koszty przesyłki z Lucky (j.w.) Kwota za 1 ml zapachu: ok. 3,55zł/ml Lista udziałowców: (koniec) Florens 30ml + F annika77 5ml kamena 5ml Skarbiatko 2,5ml malagaw 5ml mamusia muminka 2,5ml herur 30ml Daffodilka 15ml kamena 5mlNazwa zapachu i pojemność: Etat Libre d'Orange - Noel au Balcon 50ml Link do opisu nut: Lucky Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 69$ + koszty przesyłki z Lucky (j.w.) Kwota za 1 ml zapachu: ok. 4,5zł/ml Lista udziałowców: (koniec) Mettemarit 25ml + F mamusia muminka 2,5ml zuzqie 5ml lowelana 2,5ml Daffodilka 2,5ml jm1103 2,5ml cl chlor 5ml lux perpetua 5ml Annika77 2,5ml le illjah 2,5ml Nazwa zapachu i pojemność: Payard - Bergamon Truffle 50ml Link do opisu nut: Lucky Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 48$ + koszty przesyłki z Lucky (j.w.) Kwota za 1 ml zapachu: ok. 3,18zł/ml Lista udziałowców: (koniec) Asiuuuuula 20ml + F cbr 2,5ml zuzqie 2,5ml mettemarit 2,5ml le illjah 2,5ml skarbiatko 2,5ml porannarosa 2,5ml mamusia muminka 2,5ml jm1103 10ml Annika77 2,5ml Nazwa zapachu i pojemność:Lubin - Le Vetiver 75ml Link do opisu nut: Lucky Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora:66,5$ + koszty przesyłki z Lucky (j.w.) Kwota za 1 ml zapachu: ok. 2,82zł/ml Lista udziałowców: (koniec) mettemarit 32,5ml + F Daffodilka 20m Dominikab 2,5ml skarbiatko 2,5ml Florens 2,5ml winter76 10ml Rywka 5ml Nazwa zapachu i pojemność: Anne Pliska edp 60ml Link do opisu nut: Lucky Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 55$ + koszty przesyłki z Lucky (j.w.) Kwota za 1 ml zapachu: ok. 2,95zł/ml Lista udziałowców: (koniec) zuzqie 27,5ml + F le illjah 5ml cbr 5ml Dominikab 2,5ml skarbiatko 5ml Florens 2,5ml Daffodilka 5ml Rywka 5ml mamusia muminka 2,5ml LISTA ROZLICZENIOWA: na czerwono - oczekuję na wpłatę na szaro - otrzymałam wpłatę na zielono - przesyłka wysłana na cielisto - przesyła dotarła do adresata aeronauta 24,92zł Alak 26,29zł annika77 121,40zł Asiuuuuula 89,23zł cbr 290,28zł cl chlor 29,69zł Daffodilka 82,65zł Dominikab 44,59zł dorotie85 26,29zł Florens 122,54zł herur 114,08zł Immaginary 42,47zł jm1103 90,95zł kamena 43,11zł le illjah 66,29zł lowelana 36,33zł lux perpetua 75,95zł malagaw 25,56zł mamusia muminka 55,00zł (odliczę od zwrotu) mettemarit 181,18zł porannarosa 23,52zł rena6335,50zł seneka JJK 44,59zł skarbiatko 108,04zł tigrinha 14,72zł winter76 60,16zł zuzqie 67,98zł
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-12-07 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Dot.: napad na Luckyscent - pierwsza poł. kwietnia - rozbiórka: Ninfeo Mio, Madera
Ja poproszę 10ml Nimfeo Mio
![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: napad na Luckyscent - pierwsza poł. kwietnia - rozbiórka: Ninfeo Mio, Madera
http://www.luckyscent.com/shop/secti...bre_Russe.html
bardzo chętnie przygarnę 30 ml z flaszką |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Cbr wzięłabym http://www.luckyscent.com/shop/secti...ndipitous.html
20 ml z flaszką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Można prosić Five o'clock 20 ml z flaszką
![]() ![]() http://www.luckyscent.com/shop/secti...Gingembre.html |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Poproszę o rezerwację ok. 80$.
#7 | ||
Zakorzenienie
|
buuuu szkoda,że tak gęsto te zakupy ...myślałam ,ze zdążę coś potestować i wybrać dopiero coś co wezmę w całości...a tak pupcia blada
![]() to tak wstępnie Ninfeo 10 ml proszę
![]() |
#8 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- agussko, prosiłabym o określenie flachy
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
OK, rozumiem
![]() A czy można w takim razie T4T 30 ml + flakon? Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2010-03-22 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Cbrko poproszę o zmianę Serendipitous na 23 ml + F
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Padno, przepraszam za zamieszanie - rezygnuję.
Nie zwróciłam uwagi na termin, nie dam rady wpłacić. ![]() Mam nadzieję, że załapię się na następne zakupy ![]()
![]() |
#12 |
never say no to panda
|
a flachon kosztuje 135$ + ok. 5$ za przesyłkę --> 140$ = grubo ponad 400zł (w Q 385zł)
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dzięki kochana, ja to się nie wiem gdzie co ile.....
Jak T4T też nie to bym wtedy poprosiła Serendipity 3 - Serendipitous 50ml ... Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2010-03-22 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Ja poproszę 5 ml Serendipitous
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Cbr, a mogę prosić o trzy próbki z lucky?
![]()
#16 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli oczywiście można drugą flaszkę, bo widzę, że Kasia już wzieła
![]() Jeżeli byłyby chętne do rozbiórki to wziełabym 25 ml z flakonem, jak nie to cały. |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
A ja sobie tak skromnie wszystkich 4 po 5 ml... I monitoruję wątek nadal...
![]()
![]() |
#19 | ||
never say no to panda
|
![]() Cytat:
![]() Asiuuuuulko, za trzecim razem trafiłaś ![]() *edit - a ja zachęcam do brania Madery - cudo, cuuuudeńko dla wielbicielek extremalnych gourmandowych słodziaków ![]() za Perfumeposse: Cytat:
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-03-22 o 21:05 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja poproszę po 2,5ml: - Serendipitous - Madera - Ninfeo Mio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Poproszę po 2,5 ml Madery, Serendipitous i Ninfeo Mio, a Ambre Russe 5 ml
![]()
#22 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Five o'clock jakoś mi się marzy baaaardzo, choć nie znam ![]() 5 ml Madery w takim razie też poproszę ![]() Dokładnie, nie za szybko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dopisz jeszcze 2,5 ml Madery i 2.5 Ambre Russe
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-03-22 o 21:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
never say no to panda
|
Lutki to ja dostosuję do Was, bo ja już jestem lutkowo spełniona
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
poproszę jeszcze po 2,5 ml. Serendipitous i Madery
i jakby co to na Lutki też się piszę ![]() Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-03-22 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zakupy w ciemno to można się pobawić z tańszymi perfumami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Ola, da się jeszcze załapać na flachona?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
never say no to panda
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.