|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
dior forever, estee lauder dw, contradiction, l'instant magic, mac.
Witam dziewczyny
![]() Dokładka: Comptoir Sud Pacifique - Matin Calin EDT 50 ml, ubytek to kilka psiknięć. Na wymiane: Perfumy: 1.YSL Parisienne EDP 90 ml- niewielki, moze centymetrowy ubytek z 90 ml buteleczki. 2.CK Contradiction EDP pelny tester bez korka 100 ml 3.Guerlain L'instant magic EDP 80ml - zuzyte 2cm. (nie jestem do konca przekonana czy chce oddac, takze bedzie cieeezko) Pozostałe: 1.Dior - paletka błyszczyków lip show palette 002 Pink couture, kolory kilka razy mazniete do sprobowania. 2. La Roche Posay żel do mycia twarzy Effaclar 200ml - kupiony z 2 tygodnie temu uzywany bardzo niewiele, wymieniam, bo dostalam nakaz mycia innym zelem Ciezko mi ocenic ubytek, ale jest na pewno wiekszosc. Chetnie np. go dorzuce do innej wymianki.3.Kompakt Dior Forever kolor 020 - kupiony 2 miesiace temu w douglasie. Uzywalam go, wiec ubytek sie zwiekszyl, widac kawalek dna juz, ale na okolo jest jeszcze duzo, wiec mysle,ze pozostala jakas polowa albo i troche wiecej. W razie czego moge zrobic zdjecie ![]() Najchetniej wymienie na ciemniejszy odcien tego samego pudru ewentualnie na ciemniejszy odcien z podobnej półki 4. Pełnowymiarowy pigment MAC kolor: lark about, oryginalny, pełny, bez kartonika. Poszukuje słodkich zapachów w szczegolnosci Escad oraz Guerlain Terracotta bronzing mist. Poza tym jestem otwarta, mozna kusic ![]() Wymienione: 2.Estee Lauder Double Wear kolor Ivory - swiezy, kupiony razem z powyzszym pudrem, pozostalo jakies 3/4 buteleczki. jednak sobie zostawiam 5. Escada Into The Blue EDP 50 ml w kartoniku i rozerwanej folii , nigdy nie uzywana. wymieniona
J'adore na wymianę + kilka innych Edytowane przez sinsinsin Czas edycji: 2010-04-21 o 21:25 |
|
|
|
#2 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: dior forever, estee lauder dw, contradiction, l'instant magic, mac.
Witaj
![]() Coś za: .Estee Lauder Double Wear kolor Ivory - swiezy, kupiony razem z powyzszym pudrem, pozostalo jakies 3/4 buteleczki. 3.CK Contradiction EDP pelny tester bez korka 100 ml 4.Guerlain L'instant magic EDP 80ml - zuzyte 2cm. (nie jestem do konca przekonana czy chce oddac, takze bedzie cieeezko) |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Może
4.Guerlain L'instant magic EDP 80ml - zuzyte 2cm. (nie jestem do konca przekonana czy chce oddac, takze bedzie cieeezko) za NU i brzoskwinke? |
|
|
|
#4 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja po Lauder double wear
zapraszam do mojego skromnego watku
Max Models W katalogu wizażystek ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2010-03-24 o 01:38 |
|
|
|
#6 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Jestem bardzo zainteresowana L'Instant Magic.
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Escada Into The Blue EDP 50 ml w kartoniku i rozerwanej folii , nigdy nie uzywana, może za Moschino oh! de moschino 75 ml 2 razy psikniety (tester z zakrętką i kartonikiem)???????
---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- albo za 3.CK Contradiction EDP pelny tester bez korka 100 ml ??????????? |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Escada Into The Blue EDP 50 ml w kartoniku i rozerwanej folii , nigdy nie uzywana.
cos u mnie?
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
nic dla siebie nie znalazlam, dziekuje dziewczyny
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za 4.Guerlain L'instant magic EDP 80ml - zuzyte 2cm. (nie jestem do konca przekonana czy chce oddac, takze bedzie cieeezko)
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Ja wpadłam na chwilkę z pytankiem,czy zainteresowałoby cię coś za odleweczkę L'instant Magic?
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
2.Estee Lauder Double Wear kolor Ivory - swiezy, kupiony razem z powyzszym pudrem, pozostalo jakies 3/4 buteleczki. ?
|
#13 |
|
BAN stały
|
Estee Lauder Double Wear kolor Ivory - swiezy, kupiony razem z powyzszym pudrem, pozostalo jakies 3/4 buteleczki.
cos u mnie? |
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
Guerlain L'instant magic EDP 80ml - zuzyte 2cm. (nie jestem do konca przekonana czy chce oddac, takze bedzie cieeezko)
5. Escada Into The Blue EDP 50 ml w kartoniku i rozerwanej folii , nigdy nie uzywana. cos u mnie? |
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
tak
byłabym zainteresowana z tym, że również musiałabym przeterstować jutro te zapaszki i ci powiedzieć , na który jestem bardziej chętna
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
coś za Guerlain L'instant magic EDP 80ml - zuzyte 2cm. (nie jestem do konca przekonana czy chce oddac, takze bedzie cieeezko)
5. Escada Into The Blue EDP 50 ml w kartoniku i rozerwanej folii , nigdy nie uzywana. ??? |
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
hej
czekałam niecierpliwie na twoją odp : " ok, to jutro wstapie do perfumerii i zobacze,bo juz nie pamietam do konca jak ten zapach sie na mnie prezentuje i dam znac"![]() ![]() ![]() ![]() ja przetestowałam i jestem jak najbardziej za wymianką ![]() a tobie jak przypadł do gustu? |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, cos za:
2.Estee Lauder Double Wear kolor Ivory - swiezy, kupiony razem z powyzszym pudrem, pozostalo jakies 3/4 buteleczki. |
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
escada mnie nie interesuje
![]() tylko ewGuerlain L'instant magic
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
witam, podoba mi sie escada, ale na chwile obecna mam zbyt wiele flaszek perfum dlatego paletke givenchy najchetniej wymienie na inny brazer. pozdrawiam
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie? za:
5. Escada Into The Blue EDP 50 ml w kartoniku i rozerwanej folii , nigdy nie uzywana. |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Zaintrygował mnie jeszcze ten zapach:
YSL Parisienne EDP 90 ml- niewielki, moze centymetrowy ubytek z 90 ml buteleczki. czy ewentulanie wchodziłby w grę? oczywiście musiałabyś coś dobrać. |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Guerlain L'instant magic EDP 80ml - zuzyte 2cm. (nie jestem do konca przekonana czy chce oddac, takze bedzie cieeezko)
jak wszyscy to ja też
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
cos za kompakt diora i escada albo ck?
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za 5. Escada Into The Blue EDP 50 ml ??
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- mi pasuje escada za escade w takim razie zapraszam na PW
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

Ciezko mi ocenic ubytek, ale jest na pewno wiekszosc. Chetnie np. go dorzuce do innej wymianki.