|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Podróż po Europie: cel Włochy-Hiszpania
Witajcie!
Zakładam nowy wątek, bo po przeczytaniu dotychczasowych nie znalazłam wystarczających informacji. ![]() Wraz z moim TŻ planujemy podróż poślubną. Wybieramy się pod koniec sierpnia. Jedziemy własnym samochodem, a trasę mamy już zaplanowaną. Planujemy jechać do Wiednia, później do Włoch (Wenecja, Werona, Florencja), następnie Hiszpania i oczywiście Barcelona. Co do Włoch i Hiszpanii, szukamy miejsca na dłuższy pobyt (mniej więcej po tygodniu w każdym z tych miejsc). I tutaj pojawia się mały problem, bo nie wiemy gdzie się zatrzymać. Mam więc nadzieję, że będziecie mogły nam coś w tej kwestii doradzić. Szukamy jakiejś małej, w miarę spokojnej (bez tłumu turystów) miejscowości, obowiązkowo nad morzem, z piaszczystą i czystą plażą w rejonie północnych Włoch, ale po stronie zachodniej. Podobnie z Hiszpanią, szukamy spokojnego miasteczka, niekoniecznie na obrzeżach Barcelony, ale w miarę niezbyt odległej. Jeśli macie jakieś propozycje, to bardzo proszę o ich zgłaszanie. Także w kwestii polecanych pensjonatów, czy hoteli. Najchętniej zarówno we Włoszech, jak i w Hiszpanii chcielibyśmy jakieś małe mieszkanko, tzn. żeby był pokój, kuchnia i łazienka. Zwłaszcza kuchnia, bo przede wszystkim chcemy sami gotować. Przy dłuższym pobycie codzienne kupowanie posiłków sporo wyniesie. Hmm... Miło by było mieć też balkon z widokiem na morze. ![]() Na razie to chyba na tyle. Będę wdzięczna za propozycje, rady, sugestie... ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez Corinne07 Czas edycji: 2010-03-24 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Podróż po Europie: cel Włochy-Hiszpania
Odświeżam temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Corinneo, a może jakiś camping? Zarówno we Włoszech, jak i Hiszpanii jest ich mnóstwo, mają niezłą infrastrukturę.
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie, camping odpada. Nie na podróż poślubną.
![]() We Włoszech już znalazłam fajne miejsce, a nawet zarezerwowałam i wpłaciłam zaliczkę. ![]() Została tylko Hiszpania, najchętniej coś na Costa Dourada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.