|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pomozcie, bo sama juz nie daje rady...szeroka twarz i w ogole wszystko nie tak!
Dziewczyny...jak widzicie na zdieciach wygladam zle! Przytylo mi sie
![]() Nigdy nie bylam ekspertem makijazu, dlatgeo potrzebuje pomocy. Mozecie mi poradzic, prosze jak optycznie 'wyszczuplic' twarz.... i uwidocznic oczy..bo tez jakos sie tak gubia w tym wszystkim. ....ehh...jak dobrze ze jest tu to miejsce i wy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomozcie, bo sama juz nie daje rady...szeroka twarz i w ogole wszystko nie tak!
może po prostu się odchudzaj. Na pierwszym zdjęciu ślicznie wyglądasz
![]() ![]() Edytowane przez sarah22 Czas edycji: 2010-03-31 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomozcie, bo sama juz nie daje rady...szeroka twarz i w ogole wszystko nie tak!
Zgadzam się z Sarah w 100%. ja bym jeszcze radziła nie czesać sie "do góry" tak jak na zdjęciu nr 2. Wydaje mi się, że gdybyś lekko przyciemniła włosy mogłabys szczuplej wyglądać.
Ja sama mam okrągłą twarz i w wyszczupleniu jej bardzo pomaga mi zestaw eyeliner + bronzer. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Masz prawie taki sam kształt buzi jak ja. Mi ogromnie pomaga cieniowanie twarzy tzn na srodek czoła policzki i brode kładę jasny podkład , na reszte ciemniejszy (w tej samej tonacji ), dodatkowo polecam ziemie egipską lub inny dobry bronzer na boczne partie twarzy i rzuchwę. Ja dodatkowo zrezygnowalam z okularów na rzecz soczewek big eye dzięki którym oczy wydają się ogromne a twarz w jakiśtajemniczy sposob jest węższa. Ale to kwestia gustu i wprawy w używaniu soczewek. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wg mnie nie masz sie czym przejmować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Ah i jeszcze zgadzam sie ze mozesz troszke przyciemnic włosy jeżeli chcesz miec optycznie wyszczuplona twarz- ale nie od razu na czarno ;p;p. A co do grzywki to uważam osobiście, że lepiej jej nie robić, bo wtedy zmniejszysz pole twarzy i wyda sie mniejsza ale nie koniecznie szczuplejsza bo czoło dodaje wysokości a tym samym wyszczupla wg mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Już wszystko zostało powiedziane,ale muszę się wtrącić w temacie
![]() Nie wyglądasz żle!!! Wybij to sobie z głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem jestes bardzo ladna. MAsz okragla buzie, taka Twoja uroda. Zamiast zameczac sie tuszowaniem tego podkreslaj to, co w Tobie najlepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziekuje bardzo za szczere i konstruktywne rady
![]() Slyszalam o cieniowaniu twarzy tak jak mowilyscie, ale nie wiedzialam gdzie rozjasnic, gdzie przyciemnic ...ale nie pozostawilyscie mnie z ta niewiedza ![]() Dziekuje wam (Nadinee_ ; mhmo808 ; jamestown) za tak pozytywne slowa podtrzymujace na duchu..ze jednak nie wygladam tak zle ![]() ![]() Nadinee_ ...w zyciu bym nie pomyslala ze w ogole mam kosci policzkowe .. ![]() podkreslanie tego co najlepsze..wlasnie ostatnio zbyt negatywnie patrze na siebie dlatego ciezko mi znalezc cos co mozna nazwac ladnym do podkreslenia.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawde nie masz powodu, zeby popadac w kompleksy ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-04-01 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A kości policzkowe masz - i to bardzo ładne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziekuje wam wszystkikm raz jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.