|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pierwsza wymiana!!!
WITAM!
wiem, wiem, że jestem nowa i wgl i wiem, że mało rzeczy ale zrobie w szafie porządek to przybędzie ale coś tam sprubuje a moze akurat komuś coś podpasuje ![]() Mi ogółem to przydałyby się dłuższe kardigany i longi do legginsów czy getrów. Ooo! i getry też ;D jak mi się coś spodoba to ruszę słońce żeby to zdobyć ![]() jak was coś interesuje to wymiary dokladne podam, zanim dojdzie do wymiany jeszcze raz dokładnie ciuch obejrze żeby nie było nieporozumień ja odpisuje w twoim poście ty w moim 1. no więc tak spodnie w kratke h&m nie zniszczone, nie poprzecierane, jedyny mankament to zjechane nogawki. rozmiar 42 ale zrobione zaszewki które można bez problemu zlikwidować i śladu po nich nie będzie, rzeczywisty kolor to taki jak na zdjęciu samej kratki lubie je i sentyment mam więc za byle co nie pójdą ![]() 2. ażurowa śnieżno biała bluzeczka założona raz-prana raz, wad nie widze żadnych jest troche dłuższa ma ok 74 cm razem z ramiączkami. 3. piękna bluzka o cudownym kolorze-ten na zdjęciu dobrze tego nie oddaje, wgl nie zniszczona 4. dłuższa bokserka z aplikacją idealna do getrów (wybaczcie za jakość...) na dole ozdobna koronka, niestety raz zakładałąm i poszło ramiączko ale da się to łądnie zaszyć bez śladu więc myśle że z tym bez problemu, ja nosze m myśle że to jest większe s. -oddam najchętniej za inną długą. 5. koszula w paseczki nienoszona, s/m ma lekko rozkloszowane rękawy, i maleńką plamke na brzuchu-myśle, że zejdzie w praniu. kolor to białe paski z karmelowymi. 6. koszulka firmy oasis rozmiar 10/36 nie ma wad, kolor czarny lekko sprany ale mi to się nawet bardizej podoba niż jak była nowa nie wygląda przez to brzydko jest okej. fajnie wygląda na drobniejszej i niższej osobie np. do czxarnych getrów. zapraszam do wymianki |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza wymiana!!!
cos u mnie za:
6. koszulka firmy oasis rozmiar 10/36 nie ma wad, kolor czarny lekko sprany ale mi to się nawet bardizej podoba niż jak była nowa nie wygląda przez to brzydko jest okej. fajnie wygląda na drobniejszej i niższej osobie np. do czxarnych getrów. ?
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za 6. koszulka firmy oasis rozmiar 10/36
|
#4 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za: koszulka firmy oasis rozmiar 10/36 nie ma wad, kolor czarny lekko sprany ale mi to się nawet bardizej podoba niż jak była nowa nie wygląda przez to brzydko jest okej. fajnie wygląda na drobniejszej i niższej osobie np. do czxarnych getrów. |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to zerknij na moja wish.
a nic poza tym za bluzkę nie znalazłaś?
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
DOKŁADKA
7. biała "tenisówka" firmy tally weijl stan idealny, rozmiar M, bez plam z piękną kokardką na tasiemce w kropki. -najchętniej za jakieś getry lub leginsy 8. spódniczka czarna mini firmy pimkie z falbaną i tak jakby majtkami od wewnątrz żeby w np. tańcu nie było widać tych majtek rzeczywistych mam do niej sentyment i będe wybredna jeśli kogoś zainteresuje. rozmiar M9. czarna mini firmy VASAKI, z pięknym różowym, drobnym tiulem podszytym na dole-zdjęcia tego nie oddają. Rozmiar 10. łatwo nie oddam. STAN IDEALNY 10. białe idealne spodnie proste, założone raz! firmy TOP SECRET, rozmiar xs. zero plam, brakuje tylko guzika wewnątrz ale bez problemy można przyszyć byle jaki bo i tak tego nie widać. nogawki kompletnie nie zniszczone! za coś super 11. czarno-różowe spodenki do kolam w krate. nowe! nie noszone, jedynie przy dziurce na guzik poszedł szew ale nie zwraca do uwagi. rozmiar S 12. balerinki czarne, satynowe bez palców z kokardką idealne na wiosne i lato! z ccc od Clary Barson rozmiar 40. satynka nie pozaciągana, założone kilka razy niestety te kilka razy wystarczyło żeby poobdzierały się obcasy, ale załątwi to czarny marker i po przetarciach nie będize śladu najchętniej za inne balerinki np. wiązane na kostce
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
jednak zrezygnuję. dziękuję.
|
#8 |
|
BAN stały
|
Niestety nic.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

ale coś tam sprubuje a moze akurat komuś coś podpasuje