![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Heledore czyści szafy! ( S-L )
Ciuszki na wymianę są na pierwszej stronie. w postach 1-8, 21-24
Chętnie wynienię ciuszki na książki. Zwłaszcza klasyka lit. brytyjskiej, książki o tematyce orientalnej. Witam! Zbliżająca się wielkimi krokami przeprowadzka skłoniła mnie do przeglądnięcia zawartości moich szaf i szafeczek. Zebrałam dwa katrony rzeczy. ![]() W wątku prezentuję rzeczy które albo mi się znudziły, albo już na mnie nie pasują. Wystawiam tylko rzeczy w co najmniej dobrym stanie. Dodatkowe fotki i wymiary na życzenie. Jeśli rzecz posiada jakąś wadę to ją opisuję. Wymieniam sie chętnie, nawet za drobiazgi. Dostępne rozmiary to głownie S - L. Parę rzeczy jest XS Mam też rzeczy na innym portalu więc ciuszki mogą zniknąć! Obowiązuje zasada, z kim się wcześniej dogadam ![]() Preferuję polecony , możliwa wymiana osobista na terenie Rzeszowa Noszę rozmiar 36/38 Najchętniej wymienię się na: ·Z pewnością przyjrzę się wszelkim sukienkom (zwłaszcza codziennym) ·Bluzeczki, tuniki ·Ostatnio mam bzika na punkcie bluzeczek tzw. Nietoperzy ·Intensywne fuksje i chabry i soczyste zielenie ![]() ·Motywy marynarskie ·Body ·legginsy ·A poza tym cokolwiek wpadnie mi w oko Kolor czarny rzeczy dostępne Kolor czerwony –negocjuję Kolor szary – już nie dostepne
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2010-04-16 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Heledore czyści szafy! ( S-L )
bluzeczki w kolorze soczystej zieleni u mnie
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- ojej przepraszam nie zauważyłam napisu, że tworzysz wątek; Przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Na początek bluzeczki:
1)cienka, kopertowa bluzeczka w kolorowe letnie wzory. Bluzeczka ma ciekawie wykrojony dekolt. Marka: French connection Rozmiar: 8 Materiał 100% bawełna zdj. 3 2)Dzianinowy top z cekinami, Ramiączka odpinane-tak jak w stanikach. Dzięki gumce top trzyma się beż szeleczek rozmiar M marka: principles materiał:80% wiskoza, 17& nylon, 3%lycra 3) Spódnica firmy In wear rozmiar eur36, usa8, uk10 warstwa wierchnia wykonana z jedwabiu, podszewka acetate. Spódnica tak się nie błyszczy-wina flesza Kolczyki(długość podawana razem z zawieszką) 1) dwuwarstwowe. 5,4cm 2) drewniane(lekkie). długość całkowita 9cm 3) metalowe - nigdy nie noszone 5cm //don't say sorry 4) wiosenne dłogość 7cm 5) siateczka 5,3cm 6) czerwone kamyczki 5cm 5)biały sweterek przeplatany srebrną nicią rozmiar L, new look. dziurka pod pachą-można zszyć
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2010-05-11 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
6) dżinsowy topik - oddam za drobiazg lub dorzucę
Top wykonany z cienkiego, ciemnego dżinsu. U góry ma nabite nity. Bardzo ładnie podkreśla sylwetkę. dzięki zamkowi błyskawicznemu, wszytemu z tyłu (zamek niewidoczny) top dopasowuje się do sylwetki. Dżins posiada dodatek Lycry Rozmiar: 10 marka: dorothy perkins zdj 1, 2 7) Charbrowa bluzeczka bluzeczka w pięknym chabrowym kolorze. Mam z wymianki, niestety okazała się za mała. Rozmiar to xs/s. Rękawki są nieco węższe na końcu i tworzą małe bufki. 8)bolerko rozmiar 12, rękawek do łokcia, NEXT 9) brazowe bolerko firma Bay, rozmiar 10, rękawek3/4 - stan bardzo dobry, ale możnaby przejechać golarką. Niestety ja nie mam.
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2010-05-11 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
10) torebka
Wymiary: 26x14 cm długość paska: 55cm zdj 4 11) spódnica w falbany next rozmiar 10, cienki materiał jest na tyle fajna, że będę wybrzydzać ![]() 12) torebka na długim, regulowanym pasku mieści A5, spokojnie wejdzie parę zeszytów ![]() 13) kostium kapielowy brązowy z turkusowym kwiatkiem. W rzeczywistości nie błyszczy się. Brak metki - ale kostium jest mały XS-S
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2010-05-04 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
14) błękitna sukienka firmy GAP
Rozmiar z metki to M, ale wg mnie to raczej L Biust: 46cm Pas pod biustem: 40 Długość (od pachy w dół) 75cm Jest na mnie za duża, i za długa (mam tylko 1,60m wzrostu ![]() 15) czerwona w kropeczki Sukienka w charakterystyczne dla stylu pin-up kropeczki Wykonana w 95% z wiskozy i 5% z elastanu. Rozmiar: uniwersalny (myślę, że M/L ) 16) kostium kąpielowy jednoczęściowy Bhs/ riviera rozmiar 14; 42 17) torba z cienkiego sztruksu kolor jak na zblizeniu. mieści A4 jedna rzepa wymaga podszycia 18) wiązane bolerko rękaw długi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
19) brązowy kardigan
rozmiar 42-44; 14-16 zdjęcie trochę przekłamało kolor 20) spódnica marka House rozmiar XS kolor khaki. Z przodu znajduje sie plamka - oznaczona żółto na zdjęciach
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
21) fioletowa 1
rozmiar S, kolor nieco bardziej żywy niż na zdjęciach zdj1,2 22) fioletowa 2 oddam za drobiazg lub dorzucę rozmiar z metki M ; 10/12 regulowana długość ramiączek zdj3 23) top w kolorze kawy z mlekiem - oddam za drobiazg lub dorzucę rozmiar 10 zdj 4,5 24) bluzeczka w kropeczki z wyciętym tyłem rozmiar S/M zdj 6,7
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2010-05-04 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
jakie wymiary dokładniej tej spodniczki?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1271012398 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bluzkę w marynarskie paski i sukienkę GAP-a?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za czarną torebeczkę?
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za sukienke?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1271016757 prosze o odpowiedz ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
heyka może cosik u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1271016757 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1271017203 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
3) marynarskie paseczki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
17) kwiatowa
Marka principles rozmiar UK 12, EU 38, US 8 sukienka zapinana na suwak, długa w kwiaty. Odcięcie pod biustem. Coś u mnie?? ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za gorset?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
8) opaska z kwiatem H&M
na gumce zdj 1 i 3) marynarskie paseczki rozmiar 12 dodaję zapasowy guziczek wysokość mierzona od pachy: 47cm szerokość (pod biustem): 37cm szerokość (na samym dole): 53 coś u mnie? ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
25) szara ze srebrną nitką
rozmier M 26) beżowa na szyję brak metki z rozmiarem - myslę, że xs/s można nosić bez stanika, bo z przod posiada podszewkę przykrywającą biust 27) morski sweterek nistety wyciełam metki, ale był to rozmiar 8/10 ładnie wygląda nałożony na koszulę 28) stanik 70DD zapinany na 3 rzędy haftek, posiada paski silikonu aby nie spadał, gdy jest noszony bez szeleczek. Z przodu i z tyłu 2 miejsca na wpięcie szelek. cosmo przewodnik 128 stron
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2010-05-09 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1267 977460 sukienka
pachy 53 dł. 80 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
29) różowe rajstopki - oddam za drobiazg lub dorzucę
grubość 40Dem rozmiar 3 niestety wyrzuciłam oryginalne opakowanie, ale gwarantuję, że rajstopy są nie używane. 30) czerwony, ozdobny, połyskujący szaliczek - oddam za drobiazg lub dorzucę 31) letnia torebeczka Trochę większa od A5. 32) pończochy samonośne kabaretki - oddam za drobiazg lub dorzucę 33) Pas do pończoch - oddam za drobiazg lub dorzucę długość w spoczynku 63cm naciągnięty 74cm.
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2010-05-06 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
34) spodnie river island
rozmiar8 nogawka: 78cm pas 33cm dł 101,5 35)jeansowa torebeczka 36) beżowa torebka 37) fuksjowa sukienka bombka rozmiar8, firma a-wear Tylko za inną "imprezową" sukienkę!!
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2010-05-09 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1271012488 i opaskę z kwiatkiem białą? z tyłu spódniczki również jest ukośna falbanka? można wymiary?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.