|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Balejaż ? Pasemka ? Farba ? Cioś innego ?
Otóż pociemniały mi teraz włoski. Naturalny mój kolor to blond- w lecie zwłaszcza, gdy jest dużo słoneczka są one jasne, o kolorze takiego złotego blondu- nio jak lato jest bardzo słoneczne to takie białawe się robią
![]() W związku z tym.. dodam, że nigdy nic z nimi z chemią związanego nie robiłam. Czy warto ? To po 1. Kolejna sprawa. Jak je rozjaśnić ? Przez pasemka, balejaż czy jakoś inaczej ? Farbować raczej bym nie chciała.... I po jakim czasie widać odrosty ? Z góry wieeeeelkie dzięki za odp ![]() ![]() Liczę na Was ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Balejaż ? Pasemka ? Farba ? Cioś innego ?
![]() ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Grażka dzięki wielkie
![]() Jeszcze tylko 2 pytanka ![]() I czy nie lepiej zrobić balejaz ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kotek, to tez jest forma balejażu, powtarza sie co 2-3 miesiace, u mnie koszt , w zależnosci od długosci wlosa wynosi od 85-120 zł,cena obejmuje : mycie strzyżenie modelowanie, oczywiscie koloryzacje(kolor lub pasemkalub balejaz)odzywianie plus masaz!ale to sa moje ceny.
![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Grażka czyli odrosty zaczynają być widoczne po ok 2-3 miechach tak ? Pytam tak bardzo o to, bo.. jakbym zrobiła pasemka załóżmy ok 20.12 to czy do 14.02 nie byłoby widać siakichś odrostów ?
![]() ![]() Buziaki i przepraszam za upierdliwość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To może zrob balejaz ok 20.11 wtedy odrosty beda juz w sam raz do zrobienia na studniówke
![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Ostatnie moje pytanko
![]() Jak zrobie 10.01 to na 14.02 nie będzie widać odrostów ? Bo wtedy tesh mam studniówkę ale jesio nie moją ![]() ![]() Z góry dziękuje iprzepraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
aggie napisał(a):
> Ostatnie moje pytanko ![]() > Jak zrobie 10.01 to na 14.02 nie będzie widać odrostów ? Aggie tak naprawde czy po miesiacu bedzie widac odrosty czy nie, to juz zalezy od tego jak szybko rosna Ci wlosy ![]() A najlepiej chyba bedzie, jak zrobisz tak, jak podpowiada Ci Grazynka. Zrob balejaz, ewentualne odrosty bedzie widac mniej, niz gdybys ufarbowala cale wlosy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.