|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Turcja-objazdówka
Witam!Mam na imię Natasza jestem tu po raz pierwszy i mam do was kochani pytanko i myślę,że mi doradzicie.W tym roku mam problem i nie wiem na co się zdecydować : Czy lepiej wybrać się do Grecji-Leptokaria czy Turcja objazdówka-słyszałam,że trzeba się tu szczepić z ALMATUREM ...czy raczej to biuro nie jest warte i poszukac czegoś innego Czy to prawda..pS..może ktoś się wybiera
![]() ![]() Edytowane przez natasha83 Czas edycji: 2010-04-19 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problemik:D proszę o poradę
wiesz, jeśli nie zależy Ci na imprezach itp., to możesz wybrać Leptokarię, mówią, że to miejscowość dla starszych ludzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hmm jeśli chodzi Ci o obóz to almatur ma okropnych opiekunów ponoć..
ale ty chyba o wczasach mówisz, więc gdyby nie ta objazdówka po Turcji to ją bym wybrała nie wiem jak ty, ale dla mnie 1 nocleg tu kolejny gdzieś indziej to beznadzieja .. ![]() Leptokaria może nie imprezowa, ale ładna .. i zgadzam się z Rose Madder raczej spokojna dla starszych osób.. ![]() ..może warto zmienić biuro ..fun-club ma tanie wycieczki ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
a co byś chciala robić na tych wakacjach ?
chcesz cale dnie leżeć na plaży czy zobaczyć dobry kawałek świata? na objazdówce zwiedzisz mnóstwo ciekawych miejsc, Turcja jest piękna tylko że takie wakacje w pewnym stopniu Cie zmęczą, codzinnie inne miejsce, inny hotel, no ale jakie widoki!! W Grecji pojedziesz na jakieś wycieczki fakultatywne i tyle. Ja bez zastanowienia wybrala bym Turcje, bo raz że kraj mnie bardzo fascynuje a dwa że uwielbiam zwiedzać i na plaży mnie cięzko utrzymać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Byłam w Leptokarii z Almaturem jakieś 4 lata temu. Prawdę mówiąc jeżeli masz ochotę trochę podszlifować inne języki to odradzam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dzięki Wam:P...wybieram się na obóz...i szukam jednak troche szaleństwa...byście mogli mi coś opowiedzieć w takim bądż razie o Turcji...jakie ceny...jak hotel w tamtejszych miastach...i czy trzeba się szczepić...i gdzie jakieś dyskoteki lub fajne miejsca zgóry dzięki
![]() Edytowane przez natasha83 Czas edycji: 2010-04-19 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
o Turcji to wątek jest dobry więc go radze przeczytać, bo ja w sumie wiem o niej niewiele
![]() a do oferty to daj może linka to łatwiej będzie wybrać wycieczki czy coś wiecej powiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.