|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
OBÓZ najlepiej HEL. proszę o pomoc
od dłuższego czasu mam wielki problem, chce jechać na jakikolwiek obóz do jakiegoś lepszego miasta nad morzem które nie jest pipdówą (najlepiej Hel)
więc powiem o co mi chodzi w którym biurze są wyrozumiali lajtowi opiekunowie którzy bez problemów dadzą mi troszkę "lajtów" abym mógł dobrze spędzić te kilkanaście dni bez żadnych pierdółek typu wycieczki, stateczki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: OBÓZ najlepiej HEL. proszę o pomoc
zobacz na stronę biura ecotravel tam jest dużo różnych
![]() ja z mojej strony radziłabym Ci wybrać coś zagranicą np. Grecje dużo tanich ofert do niej jest, no i za niewiele większą cenę zobaczysz znacznie ..więcej ;-p
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
też myślałem o Grecji i Bułgarii, w temacie napisałem najlepiej Hel bo jednak moi znajomi wspominają dobrze tą miejscowość
![]() słyszałem że w Hartturze (czy jakoś tak) są bardzo fajni i WYROZUMIALI opiekunowie hehe czy to prawda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Grecja Grecja Grecja! Co Ty chcesz robić nad polskim morzem ?![]() ![]() hm ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tyle razy byłam nad Polskim morzem .. i NIC NIC i NIC tam nie ma .. morze zimne..pogoda jak będzie ładna too będziesz miała ogromne szczęście .. dla mnie szkoda kasy na takie coś wydawać, bo dobrze poszukasz, a w tej cenie znajdziesz np. Grecję czy Chorwację ..gdzie są czyste plaże, imprezy imprezy imprezy, morzee ciepłe ..pogoda cudnaaaa i się opalisz ładnie, a nad Polskim co ..? nic ;[ aa ii jeszcze Ci Grecyy aaaahh ![]() Tam o wiele lepiej byś się bawiła niż w nudnej Polsce co gówno jest ![]() Więc jeśli masz możliwość to się nawet nie zastanawiaj, jedź gdzieś dalej i dobrze wspominaj te wakacje, a nie żebyś potem żałowała, że tyle kasy wydałaś i nic nie zobaczyłaś ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ejj xD. Nie sądze aby Grecy GO interesowali ..
![]() hahah ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
czemu nie polecacie mu hiszpanii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.