|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zele Jolifin
Czsc dziewczyny czy zna moze ktos zele Jolifin ??? moglybyscie sie moze podzielic waszymi wrazeniami na temat tych zeli ??? dzieki !!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zele Jolifin
a jakiś namiar na te żele? cena?
z tego co zdążyłam znaleźć jest to niemiecka firma, nie znam niemieckiego więc niestety niewiele z ich stron wnioskuję.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
pobuszowalam troche na stronkach internetowych....i w sumie wydaje m isie ze ten zel jest tani tz w porownaniu do sun flower bo zel budujacy od Jolifin 30g kosztuje 15,90 euro czyli 58,83 a od Sun Flower tez 30g na polskiej str 83 zl .....opinie tez w sumie byly dobre na ten temat
![]() ![]() myslalam ze moze ktos z was je uzywal...bo zamierzam po zrobieniu kursu kupic jakies zele ktore bylyby niesrogie a w sumie dobre zeby cwiczyc......no i chyba sie zdecyduje na te ;P namiar jest tu ale to niemiecka stronka : http://www.german-dream-nails.com/ z tego co mi sie wydaje to nawet na nich pracuje taka jedna stylistka kolo mnie... Edytowane przez anifil1 Czas edycji: 2010-04-20 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ordnung muss sein!
|
ja mialam kilka zeli z tej firmy,ale tylko jako nablyszczacze-nic o przyczepnosci do plytki ne moge powiedziec.
zele jak zele-duzo gorsze od SF na przyklad-do tego skandaliczne zachowanie dystrybutora w kwestii reklamacji lamp uv. nie polecam-zdecydowanie! dodam,ze jako nablyszczacze tez sie nie sprawdzily ![]()
[SIGPIC]https://wizaz.pl/forum/signaturepics/sigpic65015_1.gif[/SIGPIC] Edytowane przez frauhelga Czas edycji: 2010-04-20 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
moja osobista rad: daj sobie spokoj z tymi zelami. Sa do d... wiem, bo pracowalam na nich. Mieszkam w niemczech i wiem cos o nich,zadna szanujaca sie stylistka na nich tu nie pracuje. Na trenowanie polecam ci zele od DobrejRady. Lepiej sie trzymaja (bynajmniej na wiekszosci pazurkow moich klientek) od niejednych "markowych" zeli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
wlasnie od roku uzywam kolorowych i sie zastanawialam nad reszta z Jolifin ale teraz zbaranialam a jakie zele od dobrej rady polecacie? do tej pory uzywalam drogich i tanich albo lcn,ibd albo buschmmana i dlatego ,szukam czegos w przystepnej canie ale dobrego ,co poradzicie?
Edytowane przez joannaa32 Czas edycji: 2012-03-16 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
No i jak zwykle zadnej pomocy nie uzyska sie na tym forum ,jak nie milo :-(
Co do zeli Jolifin ja uzywam ich od roku ale tylko kolorowe a od 8 lat (Lcn,IBD,PMn,) i musze powiedziec ze sa OK ,w kazdym razie nie nazekam linia kolorowa jest fajna jak i linia termozeli jest super kobiety szaleja mi na nich,french ,caly pazur jak i wzorki wyglada bajerancko ,kupilam wszystkie kolory na mesie w Düsseldorf -dodam ze dali 50 % znizki na messe i zrobilam naprawde potezny zakup. Zastanawiam sie czy nie zakupic innych czyli do przedluzania, kolorowe sa super ale reszty jeszcze nieuzywalam Edytowane przez joannaa32 Czas edycji: 2012-03-16 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a odpowiadajac na twoje poprzednie pytanie - zele i-nails sa fajne - czy usatysfakcjonuje cie taka odpowiedz?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.