![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Siłownia, klub fitness w Poznaniu
Witam. Od października zaczynam studia w Poznaniu i w związku z tym szukam dobrej siłowni/klubu fitness w tym mieście. Możecie mi coś polecić? Zastanawiałam się nad klubem NIKU, ale tam jest dość drogo, a karnet dla studentów jest ważny tylko w godz. 7-15. Spodobała mi się natomiast oferta Centrum Fitness Olymp na Smoluchowskiego. Co o tym myślicie? Podawajcie swoje typy
![]() Za każdą radę z góry dziękuję ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Siłownia, klub fitness w Poznaniu
a jakie są ceny w NIKU, bo myślałam że Olymp trudno "przebic?"
jak dla mnie cena nieadekwatna do oferty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Super ofertę zajęć mają jak dla mnie w Remplusie, ale cena nie dla mnie, studencki karnet miesięczny 220zł :| Tak więc podłączam się do pytania. Szczególnie mi zależy o jakiś zajęciach typu Aerobox lub jakiś na intensywne spalanie tkanki tłuszczowej. Niestety na razie co patrzę to godziny nie pasują
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
silownia platinium piekney sprzet i karnet 115 i chodzisz ile chcesz , poznania czy jakos tak 24h otwarta karnet 120zl ale w jego ramach rowniez spining aerobik itp
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Kluby fitness w Poznaniu
Cześć!
Jestem z Poznania i chciałam zacząć treningi (pora trochę popracować nad sobą, lato niedługo ![]() Czy któraś z Was, która mieszka w Poznaniu, może mi polecić jakieś kluby fitness? Gdzie warto ćwiczyć? Gdzie są najlepsze warunki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kluby fitness w Poznaniu
Witam,
Koleżanka chodzi na fitness do klubu który działa na KS Poznania ul Słowiańska, a druga gdzieś na Wildzie. Obie sobie chwaliły.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja chodziłam do Niku na Piątkowskiej i byłam bardzo zadowolona - dobrze wyposażona siłownia, duży wybór zajęć (od jogi po latin aerobic) i do dyspozycji sauna i łaźnia parowa, minusem niestety są dość wysokie ceny...
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Muszę faktycznie pochodzić trochę po klubach i rozejrzeć się, póki mam zapał do ćwiczeń. Zapisanie się do klubu na pewno mnie zmotywuje bardziej do ćwiczeń
![]() Fajnie wygląda klub Platinum na zdjęciach, czysto i miło, ale muszę się wybrać osobiście... Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jaki klub fitness polecacie -Poznań
Stoję przed wyborem klubu fitness i niestety nie wiem na jaki się zdecydować czy lepiej wielki kompleks jak Nautilius, Gymnasion czy Niku czy lepiej coś mniejszego jak Studio forma, Olymic, Studio25
proszę o radę Chodziłoby mi by była siłownia, aerobick i najlepiej jeszcze spinning |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki klub fitness polecacie -Poznań
podpinam się pod pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Wg mnie ta powala z nóg:
http://www.remplus.pl/index_pl.html
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez linda20 Czas edycji: 2011-05-09 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez lorane Czas edycji: 2010-02-15 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Od kilku miesięcy chodzę do niku i jestem bardzo zadowolona. Płacę 150 zl miesięcznie, tzw. taryfa dzienna, czyli wejscie do godz. 15-tej, a w weekendy w godzinach otwarcia. Taryfa całodzienna to chyba 180 zl.
W tej cenie mam mozliwość korzystania z silowni, zajęć aerobiku oraz spinningu. Istruktorzy bardzo w porządku - pokażą, wytłumacza i pomogą. Po wpłaceniu oplaty członkowskiej (100zł chyba) umawiasz się na pierwszy trening, po którym dostajesz program cwiczeń. Zresztą jak pójdziesz to ktos Cię po klubie oprowadzi, pokaże i wyjaśni co i jak. Do tego wygodne szatnie z szafkami, mozliwość skorzystania z sauny (w ramach karnetu), prysznice i czyste łazienki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Jak przed rokiem pytalam w niku o ceny to 150zl + 100zl wpisowego kosztowal karnet studencki - wlasnie ten do 15 , normalny calodzienny 250 +200zl wpisowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez michalSz Czas edycji: 2010-03-01 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wizerunek firmy buduje się przez traktowanie klientów z szacunkiem, prowadzenie zajęć w miłej atmosferze i umiejętność odpowiadania na pytania odnośnie Państwa usług. Odsyłam do jakiejkolwiek lektury z dziedzin marketingu...1 niezadowolony klient przekaże swoją opinię ok. 9 osobom przy czym zadowolony tylko ok. 3...proszę wyciągnąć wnioski ![]() Byłam w PASJI na Pilatesie, którego poziom pozostawia wiele do życzenia...niestety taka jest prawda! Do typowy osiedlowy pseudo klub. Odwolują zajęcia nie informująć nawet o tym wcześniej...nie mówiąc o tym ,że przy próbie uzyskania informacji telefonicznie zostałam potraktowana niegrzecznie i nie potrafiono nawet odpowiedzieć na podstawowe pytania o grafik. W poważnie podchodzącym klubie grafik powinien być ustalony a tym bardziej znany pracownikom ![]() ![]() Teraz chodzę do NIKU i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Linda to w koncu Niku czy Gymnasion?
Tez jestem na etapie wyboru klubu i zastanawiam sie meidzy Gymnasionem w Pestce a Niku na piatkowie.. Zalezy mi na opinii, bo chcialabym sie czuc swobodnie, szczegolnie z racji tego,ze nigdy na silownie nie chodzilam i nei mam wlasciwie zadnego doswiadczenia i przyznam szczerze,ze troche mnei to krępuje? Jacy ludzie tam przychodza? i jak nastawieni są trenerzy?
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jacy ludzie przychodzą? Normalni ![]() ![]() Koleżanka chodzi do gymnasionu i również jest bardzo zadowolona. Wydaje się, że oba te kluby trzymają dobry poziom. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
O to mialabym jeszcze jedno pytanie jesli mozna... Czy w Niku trenerzy na pierwszyzm spotkaniu ukladaja plan cwiczen i pokazuja co do czego itd? A w Gymnasionie;>?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
U mnie wyglądalo to tak: zapisując sie do klubu umówiłam się na konkretną godzinę z instruktorem na pierwszy trening. Wypelniłam ankietę dotyczącą wieku, stanu zdrowia, dotychczasowej aktywnosci itd. Potem chodzilam z instruktorem od maszyny do maszyny, gdzie miałam dobierane obciążenie na poszczególne partie mięśni. Wszystko to zostało zapisane w tabeli, którą potem w charakterze "ściągi" miałam przy sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez linda20 Czas edycji: 2011-05-09 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Poznań- Siłownia i Fitness
Drogie wizażanki, wpisywałam już na wiele sposobów Fintess Poznań, Siłownie w Poznaniu itd. w naszą wyszukiwarkę, jednak nic takowego się nie znalazło [ przy okazji nie funkcjonują polskie znaki, co wyjątkowo utrudnia pracę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dot.: Siłownie w Poznaniu
Red Fitness jest siłownią naprawdę z profesjonalnym sprzętem. Do tego oprócz samej siłowni z tego co pamiętam karnet obowiązuję też na wiele różnych zajęć aerobowych. Myślę, że warto spróbować
![]() Znam również siłownię Platinum, jest ok, ale Red Fitness to jednak wyższa półka... zresztą sama miałam do RF chodzić więc zrobiłam wcześniej mały wywiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Ja jeszcze moge polecic Studio Pieknego Ciala na Wojciechowskiego(piatkowo ).
Cena karnetu open 169zl, studenci 139 (silownia, zajecia aerobiku, studio kardio) Mozliwosc treningow indywidualnych - 50zl(im wiecej, tym taniej wychodzi) Tylko dla kobiet ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo tylko dla kobiet czyli cos co mnie interesuje i dosyc blisko mnie ![]() a czy ktoś coś wie o siłowni Altantis na Słowiańskiej?nie ma to jak czyjas opinia ![]() Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2010-05-02 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Po pierwsze - jak się cieszę, że wreszcie znalazły się jakieś ćwiczące Poznanianki !
![]() Czyli RF wygląda profesjonalnie .. W takim razie na razie zostanę przy tym, aczkolwiek Podolany trochę daleko . Cytat:
![]() zależy Ci głównie na poprawieniu kondycji, czy raczej na wyglądzie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.