|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię MIRACLE FOREVER - LANCOME 30 ml
Wymienię MIRACLE FOREVER - LANCOME 30 ml
Interesuje mnie... * CHANEL _ ALLURE * chyba że macie coś innego - z wyższej półki Miracle Forever jest oryginalny 30 ml ... 2 razy pryśnięty... Inteteresują mnie tylko uczciwe propozycje !!! Uwaga. Mam zaplecze prawnicze, więc jeśli ktoś ma nieuczciwe intencje, z góry ostrzegam ! Wymienię się wyłącznie z uczciwą osobą KATRINN |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię MIRACLE FOREVER - LANCOME 30 ml
moze cos u mnie? poza watkiem jeszcze posiadam ponad 30ml lacosty pour femme
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
DO : annamonica,
Nie kojarzę zapachu Joop, możesz powiedzieć coś bliżej? P. S za Miracle Forever dałam 220zł ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- dzięki Gosiu, Jeśli masz coś w stylu Chanel lub Prada lub ciekawy zapach ........ to jestem zainteresowana .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
joop jest meskim zapachem, zaznaczylam u siebie w watku, ze jedynie na inny meski wymienie joopa...
z damskim to tak jak pisalam lacoste i ewentualnie kosmetyki kolorowe z watku. PS-kazdy placi inna cene za perfumy/kosmetyki, skoro dalas 220 za miracle, to moim zadaniem przeplacilas...
![]() |
#7 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja podziękuję, bo Miracle Forever to nie mój zapach, a pozatym jest wart max 100zł
![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
ja jestem chętna na Miracle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Może zainteresowałby Cię w zamian trudno dostępny zapach Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy ok.40/50ml ? Link do KWC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Hej pomylilam sie interesuje mnie standardowy zapach Miracle, nie zwrocilam uwagi ze to wersja Forever ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej, chętnie wymienie się za miracle forever, zapraszam do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.