|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak przokonac fryzjerke?? :))
To pytanko kieruje szczegolnie do Pani Grazynki, ale nie tylko
![]() ![]() Otoz mam pewien problem... zawsze kiedy chodze do fryzjerki na malowanie wlosow, to nie moge jej namowic na pomalowanie mi wlosow tak, jak chce... ![]() 1) prawie nic nie bylo widac, a mial wyjsc braz z pasemkami ![]() 2) po dwoch - trzech tygodniach nei bylo sladu po farbie a ja znowu mialam ten wstretny rudy kolor ![]() ![]() 3) zabulilam 130 zl!!! ![]() ![]() To byl jeden przypadek, drugi raz bylam u innej to mi zrobila pasemka podobnie, ze ledwo co bylo je widac, ![]() ![]() Bylam niedawno u tej fryzjerki na scinaniu (tylko grzywka) i mowie jej, ze chcialabym neidlugo pomalowac wlosy na ciemny braz, ale na serio ciemny a nie jakis popielaty czy cos, i na to na calej glowie cieniutkie pasemka jasne. Cos jak to zdjecie, ktore zamiescilam. A ona do mnie: "Ojj ale to tylko delikatniutkie refleksy, bo bedziesz musiala przedzialek inaczej zaczesywac jak do szkoly bedziesz szla..." Normalnie myslalam ze ja ukatrupie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noo, to sie pobulwersowalam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Jak przokonac fryzjerke?? :))
Acha, i nei zamiescilam zdjecia z tego wszystkiego
![]() Juz wklajam ![]() Jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
'Kolor ciemny i nasycony!
![]() Ten byk to niechcoco bo literki mi uciekaja jak za szybko pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
czasem literki uciekaja, i to nic takiego..
zmien fryzjerke, albo idz z mama (ile ty masz lat?) bo moze fryzjerka sie boi awantury jak ci zafarbuje wlosy..
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pani Grazynko blaagam opomoc! :))
Mam 16 lat... Na forum plotkowym niedawno zamieszczalam zdjatka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Re: Pani Grazynko blaagam opomoc! :))
Tylko mi nie powiedz- nie truj!!!
![]() nie jestem zwolenniczka farbowania trwalego mlodym dziewczetom do nawet 20 roku, poniwaz szkoda cebulek,wtedy polecam balsamy koloryzujace, lecz one sie szybciej zmywaja, natomiast pasemka i balejaze na folii, tak!!! pod kazda postacia bo nie ingeruja w cebulki wlosa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.