|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Balejaż???
Znajoma obiecała, że zrobi mi balejaż. Poprosiła jednak, abym sama wcześniej kupiła sobie farby. Jestem naturalną brunetką. Nigdy wcześniej nie farbowałam włosów. Jakie kolory byłyby najlepsze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Balejaż???
jezeli to pierwszy raz to nie robilabym zbyt kontastowych pasemek ,chociaz ...jezeli jestes osoba przebojowa..
wiec dla spokojnej : miedziane z wisniowo bodrowymi, lub delikatne jak rozswietlone sloncem -beżowe pasma, dla odwaznej mocno czerwone lub czerwono rude
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: Balejaż???
Dziękuję za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Re: Balejaż??? a dla zakreconych?
Pani Grażynko! Te pasemka naprawde wygladaja super! Ale wszystkie modelki maja proste wloski! Czy brunetkom o kreconych wlosach tez byloby dobrze? I co lepiej wyglada na zakreconych pasemka czy balejaz w roznych odcieniach? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no troszke wobrażni!!!
![]() oczywiscie ze na kreconych tez ładnie wyglada balejaz, trzeba tyko zrobic troche grubsze pasma ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ehhh... sama juz nie wiem po co te wszystkie pytania zadaje... to chyba efekt mojej desperacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
grazia!!
![]() chyba tak bedzie najlepiej!! ![]() dla kreconych wlosków mozna zrobic wiele ciekawych balejazy, ,to moga byc spejalnie wyciagane warstwy lub pasma aby byle widoczne, i ciekawie wygladaly, jutro mam u siebie "zlot wizaznek !! z Krakowa ,Dąbrowy Górniczej i Katowic! ![]() ![]() już klika sie poznało w moim salonie !! ale to Miłe!!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.