|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Hiszpania :: Costa Brava + PARYŻ
Hejka.
WYBIERA SIE KTOS MOZE NA OBOZ MŁODZieżo0wy do Hiszpanii w dniach 30.06 - 12.07.10 z biura podrózy Albicja? ![]() Konkretnie jest to oboz tak jak w tytule Costa Brava + paryz jesli nie doStane po uszach to potem wkleje link jesli ktos chce. ![]() Był ktos moze tego biura na wakacjach? Jakie relacje? opinie. piszcie bo to dla mnie bardzo ważne ![]() Szukalam po necie ale jakos nie za buzo sie dowiedzialam o tym biurze.. I zglaszac sie kto jedzie na ten oboz- moznaby bylo sie zapoznac jeszcze przed wycieczką ![]() Pozdrawiam ;p Edytowane przez misssia14 Czas edycji: 2010-05-03 o 18:58 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hiszpania :: Costa Brava + PARYŻ
i po co kolejny wątek o Lloret ..
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
... Bo nie ma tu informacji o tym biurze podrózy a info. o nim są dla mnie bardzo ważne. i konkretnie wątku o tej wycieczce tez nie znalazlam...
Wiec moje pytanie podtrzymuje. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
bo może biuro Albicja się podłącza do jakiegoś ..co jest organizatorem ;>..?
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
No ale organizatorem wycieczki są własnie oni czyli biuro podróży Albicja ale totalnie zero jakis opini o nich i to mnie trochę martwi. ale proponują fajna wycieczkę za dobrą cenę wiec chce dokonac rezerwacji. szukałam info gdzie sie tylko da i nic. ;(
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ja również nie słyszałam o takim biurze..więc może lepiej inne znaleźć..a oferty do Paryża Lloret i Wenecji już widziałam
.. steja i gandalf chyba mieli podobne oferty..
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.