|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Trwała prosta
Niedawno byłam u fryzjera zrobić sobie trwałą prostą. Chciałam aby włosy jedynie "odbiły" się od skóry głowy ale nie poskręcały. Fryzjerka zapewniała mnie, że tak będzie i... było ale tylko po wyjściu od fryzjera - miałam ładną puszystą fryzurę nie przylegającą do skóry, jednak po umyciu głowy cały efekt... runął, bo moje włosy się POSKRĘCAŁY!!! Teraz wyglądam okropnie - mam przy skórze skręcone pasma, a na całej długości proste włosy! Czy można coś z tym zrobić, wyprostować je znowu i dlaczego tak się stało, przecież to miała być trwała PROSTA, a wyszło coś innego. Czy ktoś może mi to wyjaśnić? Co robić?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Trwała prosta
nie ma czegos takiego jak trwala prosta!
masz napewno zrobiona trwała podnoszaca u nasady, ( moze za mocna) i jak wymodelujesz wlosy to powinna dac efekt puszystych nie przyklejonych wlosow do skory, odzywij je , po klku muciach bedzie coraz slabsza ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: Trwała prosta
widze ze masz podobny problem,ja tez zrobilam prostujaca trwala i nigdy w zyci tego nie powtorze.Chociaz minelo juz 4 miesiace moje wlosy jeszcze nie odzyly do konca (choc stosuje najlepsze jak moge preparaty do pielegnacji)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.