|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Akcesoria kosmetyczne, próbki,perfumy.
Witam serdecznie!
Wymienione Aktualne Do zaoferowania mam: 1) Depilator Braun silk epil z nakładką masującą. Użyty 4 razy, w bardzo dobrym stanie ma jedynie małe pęknięcie na lewej różowej obudowie do trzymania( jest fotka- rysy).W zestawie szczoteczka do czyszczenia i zasilacz.Oddaję jego, ponieważ wolę inny sposób depilacji ![]() 2)Kosmetyczki 3 w jabłuszka Największa ma 19 cm, średnia 13 cm, a mała 8cm. 3) Perfumy Oriflame Fire. Zużycie widoczne na zdjęciu - jakieś 3/4 4)Woda toaletowa Miss Mademoiselle 50 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu- oddaję bo zapach kompletnie jakiś nie mój. wymienione z Ceith 5)Zabawki do akrylu Clarissa nails: Hi-tech bruch cleaner,Hi-tech Liquido acrilico, Hi-tech polvere acrilicio ultra bianca whiteNowe i nieużywane.6)Clarissa nails: żel UV i klej do ozdóbek Żelem akurat się bawiłam i zostało jeszcze jego połowa, a kleju użyłam 2 razy do podklejenia małych ozdóbek. Jeśli ktoś jest z Wrocławia to preferuję odbiór osobisty. Czego szukam? Mgiełek do ciała, balasamów, zapachów kokosowo-waniliowych.Wymienię się na książki, ubrania lub na to co mi wpadnie w oko . Pierwszy raz w życiu wstawiam zdjęcia na forum, jakby mi coś nie wyszło to z góry przepraszam. Dziękuję i pozdrawiam Edytowane przez Monaku Czas edycji: 2010-05-08 o 14:14 |
|
|
|
#3 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Akcesoria kosmetyczne, próbki,perfumy.
Coś za Miss Modemoiselle?
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Nie mam już Aquoliny. A tonik ma ważność do 05.11 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
5)Zabawki do akrylu Clarissa nails: Hi-tech bruch cleaner,Hi-tech Liquido acrilico, Hi-tech polvere acrilicio ultra bianca whiteNowe i nieużywane.
klej do ozdóbek znajdziesz cos u mnie?
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
coś za kosmetyczki i depilator?
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam zaznaczyć, że balsamu YR już nie ma, ale mam drugi podobny tylko nawilżający
perfumetka Sephora leci prawdopodobnie do kogo innego, ale błyszczyk i YR mogłabym oddać. poza wątkiem mam jeszcze mgiełkę Elizabeth Arden Sunflowers jeśli byłabyś zainteresowana
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

Clarissa nails: Hi-tech bruch cleaner,Hi-tech Liquido acrilico, Hi-tech polvere acrilicio ultra bianca whiteNowe i nieużywane.