|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zabiegi a cykl
obilo mi sie kiedys o uszy ze nie powinno sie robic trwalej czy farbowania w jakiejs fazie cyklu, cos w stylu ze podczas okresu sa slabsze efekty. to prawda??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: zabiegi a cykl
Czesc
![]() No ja tez cos takiego slyszalam,ze w czasie miesiaczki nie powinno sie farbowac ani robic trwalej(zmiany hormonalne)!Nigdy w to nie wierzylam az raz sie przekonalam!Farbowalam wlosy stalym kolorem rudosci i mialam juz odrost i polozylam ta sama farbe co zawsze !mialam wtedy 1 badz 2 dzien miesiaczki!I niestety moj kolor wyszedl straszny!jak marchewka pomaranczowy i zmyl sie po 2 tygodniach!A robilam to wszystko tak samo jak poprzednio!i przestalam juz farbowac wloski w czasie okresu!zdarzylo mi sie tylko raz cos takiego ale tylko raz probowalam farbowac w taki dzien!juz wiecej nie bede!oczywiscie nie wiem czy to akurat okres na to wplynal ale jakos tak to lacze! pozdrawiam .ola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.