|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak przywrocic kolor?
Witam nosilam dotychczas balejaz (blond z brazem)ale postanowilam zrobic sobie wlosy szamponetka firmy palette(odcien czekoladowy braz)ktory utrzymuje sie do 24 umyc,ale doszlam do wniosku ze ladniej mi w blondzie wiec co powinnam zrobic?czy zmyje mi sie ten kolor?czy musze dokonywac dekoloryzacji?niechce juz go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: jak przywrocic kolor?
Czesc Wiki
![]() Przykro mi ale cie zasmuce!kolor nie zejdzie!Moze sie zmyc do pewnegostopnia z tych jasnych pasemek ale nie zejdzie do konca!Ja ci proponuje abys poczekala troche az sie wymyje i poszla do fryzjera na balejaz swiezy!ale musisz powiedziec ze robilas palette!Zrobilas dosc ciemny kolor!Szampony palette pozostaja na wlosach jak farba a farba jest strasznie trudna do rozjasnienia(dlatego musisz pow fryzjerce czym robilas)!!!Szkoda mi tych dziewczyn ktore nabiora sie na ten szampon a potem motaja sie z kolorem i odrostami!!! pozdrawiam .ola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.