|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Dior, Dr. Hauschka, Vichy, Scholl i parę innych :)NIEAKTUALNE Witam! Mam na wymianę parę kosmetyków, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś komu się przydadzą ![]() 1. Nawilżający podkład mineralny DIORSKIN Nude 021 (odcień raczej jasny), ciężko jest określić zużycie, ale jest prawie cała buteleczka używałam go nawet nie przez tydzień. 2. Podkład do skóry z niedoskonałościami VICHY NORMATEINT 35 sand, też prawie cały, użyty ze 3 razy. 3. Krem nawilżający + lekki podkład NIVEA VISAGE YOUNG, Be Beautiful, użyty raz, może dwa. 4. Olejek normalizujący DR. HAUSCHKA, użyty 2 razy, więc jak nowy. 5. Krem odżywczo-nawilżający do stóp i paznokci SCHOLL, zużycie minimalne. 6. Preparat do prostowania włosów, chroniący przed temp. SCHWARZKOPF Supersoft, zużycie również minimalne. 7. Naturalny krem oliwkowy ZIAJA, całe zamknięte opakowanie jeszcze, kupiony 'na zapas' i oczywiście zapomniany - nie ma8. ESTEE LAUDER Soft Clean, oczyszczający krem do twarzy, Moisture Rich Foaming Cleanser, mniejsze opakowanie 30 ml, zużycie minimalne. - nie ma 9. 2 plastry oczyszczające 'na wągry' :p NIVEA 10. Mała próbka DIOR One Essential, serum pobudzające skórę 2 ml, nieużywane Nie szukam niczego konkretnego, przydałby mi się jakiś dobry krem nawilżający, najlepiej jakiś apteczny albo do cery wrażliwej, jakiś fajny tusz do rzęs albo perfumy, sama nie wiem Chętnie przygarnęłabym Humektan, jeśli ktoś ma proszę pisac ![]() Chętnie przyjmę również hennę brązową lub grafitową w kremie najlepiej Refectocil! Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-07-30 o 12:17 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, Dr. Hauschka, Vichy, Scholl i parę innych :)
jeszcze cos :P
11. Krem do cery problemowej PITYVAL La Roche Posay, jakieś 80% 12. Reszta zapachu BURBERRY Weekend, tj. 30 ml a ile z tego zostało - trudno mi to określic, zrobiłam za to zdjęcie w 2 pozycjach - nie maEdytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-07-29 o 11:05 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
4. Olejek normalizujący DR. HAUSCHKA, użyty 2 razy, więc jak nowy. |
|
|
|
#4 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
coś za: 1. Podkład DIORSKIN Nude 021 4. Olejek normalizujący DR. HAUSCHKA, użyty 2 razy, więc jak nowy. 9. 2 plastry oczyszczające 'na wągry' :p NIVEA |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1273505499 1. Podkład DIORSKIN Nude 021 (odcień raczej jasny), ciężko jest określić zużycie, ale jest prawie cała buteleczka używałam go nawet nie przez tydzień. 2. Podkład do skóry z niedoskonałościami VICHY NORMATEINT 35 sand, też prawie cały, użyty ze 3 razy. ??
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za podkład dior lub vichy?
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
za krem Pityval i ew. olejek Hauschka - może coś znajdziesz ?
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
odpisałam u Was
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
5. Krem odżywczo-nawilżający do stóp i paznokci SCHOLL, zużycie minimalne.
6. Preparat do prostowania włosów, chroniący przed temp. SCHWARZKOPF Supersoft, zużycie również minimalne. coś u mnie?
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Może u mnie znajdziesz coś z Diorskin Nude?
|
#16 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() edit. już nie ma vichy do stóp . Wymieniony
Edytowane przez yazoo Czas edycji: 2010-05-11 o 10:16 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
8. ESTEE LAUDER Soft Clean, oczyszczający krem do twarzy, Moisture Rich Foaming Cleanser, mniejsze opakowanie 30 ml, zużycie minimalne.
coś u mnie w zamian?
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
1. Podkład DIORSKIN Nude 021 (odcień raczej jasny), ciężko jest określić zużycie, ale jest prawie cała buteleczka używałam go nawet nie przez tydzień.
cos za niego ? ![]()
|
#28 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
z kosmetykow inreresuje mniejeszcze:
2. Podkład do skóry z niedoskonałościami VICHY NORMATEINT 35 sand, też prawie cały, użyty ze 3 razy. 9. 2 plastry oczyszczające 'na wągry' :p NIVEA 5. Krem odżywczo-nawilżający do stóp i paznokci SCHOLL, zużycie minimalne. no i adidasy obie pary ![]() Zróbmy mega wymianke
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za olejek DR. HAUSCHKA????
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

- nie ma