![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Ciuszki M-L, buty r. 40, zapraszam do wymiany :)NIEAKTUALNE - NOWY WĄTEK ---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=448248 DOKŁADKA 13.07 sukienka new look post 8 DOKŁADKA 23.06 POST 2 i 3 Tak jak w tytule ciuszki to rozmiary głównie M oraz L, może coś znajdzie się w S. Bedą też butki z reguły rozmiar 40, czyli ok 6 - 7. Większośc tych rzeczy jest jak nowa, noszona kilka razy lub wcale. Dlatego też oczekuję w zamian ubrań w podobnym stanie. Bedę systematycznie dokładac więcej i opisywac je, tylko proszę o cierpliwosc ![]() Mam też trochę książek niepotrzebnych ---> klik ![]() SZUKAM ---> klik ![]() 1. Biała w czarne paseczki, New Look, rozmiar 12 2. Biało-czarna elegancka, River Island, rozmiar 12 3. Srebrna, elegancka z żabotem, nie jestem pewna firmy ale wydaje mi się, że też River Island, metkę odcięłam, rozmiar M 4. Zielona, Dorothy Perkins, rozmiar 12 (40) 5. Taka sama, jak powyżej ale żółta (zdecydowanie bardziej niż na zdjęciu), Dorothy Perkins, rozmiar 12 (40) DOKŁADKA 6. Żółta, Straddiuarius (jeny nie wiem czy to jest S na początku ![]() DOKŁADKA 20.05 7. Biały sweterek New Look, 12 8. Fioletowy sweterek H&M 36 z metki ale spokojnie na L nawet też będzie dobry 9. Czarno-siwa bluza z długim kołnierzem H&M M/L Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-07-14 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciuszki M-L, buty r. 40, zapraszam do wymiany :)
1. Marynarka z krótkim rękawkiem AMISU rozmiar 40, nie jest taka cieniutka, jest z troszke grubszego materiału.
2. Fioletowa/wrzosowa (??) elegancka, Next, rozmiar 12. 3. Z paskiem, Only, rozmiar M, raz przymierzona 4. Czarna, luźna z gumką na dole, New Look, rozmiar 10 - nie ma leci do lagowianka 5. Taka sama ale zielona, New Look, rozmiar 12 - nie ma leci do lagowianka DOKŁADKA 23.06. 4. Leginsy ONLY rozmiar M, przymierzone tylko, więc jak nowe - lecą do Akashaaa 5. Siwe eleganckie krótkie spodenki BAY rozmiar 12 (40), raz ubrane, jak nowe - nie ma 6. Czarna spódniczka River Island, rozmiar 10 ale, że jest na gumce więc spokojnie będzie dobra na M/L, raz ubrana więc jak nowa - jedna wada - oderwała się kartka/metka w środku można przyszyc lub oderwac w niczym to nie przeszkadza ale mówię ![]() Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-07-10 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1. Sukienka, nowa z metką jeszcze, New Look, rozmiar M - nie ma leci do japko88
2. Czarna typowo imprezowa ![]() 3. Kamizelka czarna w delikatne prążki, zdjęcie mi nie wyszło postaram się zrobic nowe, kamizelka nowa, przymierzona tylko, rozmiar 10 4. Rękawki/bolerko, New Look, rozmiar 10 5. Białe, Only, rozmiar 10, przymierzone, nie noszone, są z cieniutkiego materiału takie w sam raz na lato. 6. Srebrne, Dorothy Perkins, rozmiar 10 (38). 7. Siwe, Bershka, rozmiar M. DOKŁADKA 23.06 8. Czarny gorset H&M rozmiar 38, raz ubrany 9. Czarna bluzeczka z żabotem, New Look rozmiar 10, tak samo raz założona - za coś extra ![]() Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-07-01 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1. Siwa bluza Nike, w choinki
![]() 2. Bluza z futerkiem w środku, bardzo gruba, cieplutka, River Island, rozmiar 12 DOKŁADKA - BUTY 3. Czarne Nike rozm 40 stan bdb-/db+ nie ma leci do isiaczekk 4. Czarne Puma rozm ten sam, stan bdb-/db+ Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-07-10 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. Czarna, w sumie nie czarna, bardziej grafitowa, z bialym kołnierzykiem, Dorothy Perkins, rozmiar 12 (40) [pierwsze i drugie zdjęcie]
2. Siwa, Zara, rozmiar M 3. Niebieska, Cropp, rozmiar M, ani razu nie ubrana 4. Dłuższa tunika? Exhibit, rozmiar M/L Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-05-11 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1. Siwa śliczna bluzeczka, zdjęcie w ogole nie oddaje jej uroku, uwielbiam ją ale jest mi za mała, jak nowa bo tylko przymierzana z nadzieją, że może bedzie mi dobra :P River Island, rozmiar 10
2. Nowy topik zawiązywany na szyję, H&M rozmiar 12 3. Żółty, ubrany raz, United Colors Of Beneton, rozmiar M 4. Czarno-złota (bardziej niż na zdjęciu), rozmiar 38-40 Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-05-11 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1. Czerwona (normalna czerwien, nie tak jak na zdjęciu), raz założona, Esprit, rozmiar M, metka całkiem odcięta, bo niestety za duża była
![]() 2. Niebieska bokserka, River Island, rozmiar 12 3. Czarny pasek Troll, rozmiaru nie widze ale bedzie na M/L 4. Fioletowy na gumie River Island, rozmiar M Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-05-11 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 13.07
śliczna letnia sukienka, New Look rozmiar L stan bardzo dobry ![]() czarno-biała w kwiatki - nie ma lecie do aleida Edytowane przez nicole697 Czas edycji: 2010-07-14 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
witaj, podobaja mi sie u ciebie 2 rzeczy, zapraszam do mnie
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post87551135 Edytowane przez inez84_13 Czas edycji: 2010-05-11 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz coś u mnie? podoba mi się kilka bluzeczek,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1273607457
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się te dwie bluzki - czarna i niebieska z koralikami przy dekolcie, niebieska tuba, czarna z satynowym biustem, czarne krótkie bolerko i popielate bolerko
znajdziesz coś u mnie w którymś z wątków? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za to:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1273607457 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1273607010 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1273607010 jeżeli tak, to mogłabyś podać rozmiarki? pozdrawiam ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
4. Dłuższa tunika? Exhibit, rozmiar M/L
coś u mnie.? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś za . Sukienka, nowa z metką jeszcze, New Look, rozmiar M ?
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za 1. Czarna, w sumie nie czarna, bardziej grafitowa, z bialym kołnierzykiem, Dorothy Perkins, rozmiar 12 (40) [pierwsze i drugie zdjęcie]?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz cos u mnie za czarny top na ramiaczkach new look i bluze w choinki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1273607010
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Dłuższa tunika? Exhibit, rozmiar M/L Szara rozm M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
1. Sukienka, nowa z metką jeszcze, New Look 1. Siwa śliczna bluzeczka 4. Fioletowy na gumie River Island, rozmiar M odpisz u mnie proszę ;* desperacko poszukuję sukienki, więc jeśli nie znajdziesz niczego u mnie to prosze daj znać, poszukam poza wątkiem oraz w kosmetykahc i biżuterii! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za
3. Z paskiem, Only, rozmiar M, raz przymierzona 2. Siwa, Zara, rozmiar M 3. Niebieska, Cropp, rozmiar M, ani razu nie ubrana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,interesuje mnie z New Look dwie rzeczy: sukienka M i czarna,lużna bluzka (zdj.4. post#2);zapraszam też do kosmetyków (są te,które opisane na czarno - wyszarzonych nie ma! Na różowo w negocjacjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.