|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
szary-bia³y kolor w³osów
Witam...Mam problem nie wiem jakiej farby uzyc zeby kolor moich wlosow byl "szary" albo "bialy".Kiedys uzylem platynowej farby bo slyszalem ze wlasnie taki kolor uzyskam,ale nic z tego nie wyszlo nawet nie wiem jak nazwac ten kolor ktory wyszedl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 70
|
Re: Pomocy!!
powiniene¶ odwiedziæ fryzjera! on podejmie decyzjê, czy knieczna bêdzie dekoloryzacja, czy wystarczy odcieñ docelowy (aby uzyskaæ szarawy'' blond proponujê odcieñ- bardzo jasny popielaty blond ,,belle color''albo ,,
Preference Recital- odc.popielaty blond superrozjasniaj±cy. powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() mniemam ze sam farbowales w³osy.no niestety tak sie sta³o bo jek zwykle doradzaja osoby , ktore nie maja wiadomosci o tym jak trzeba , albo raczej czm trzeba siê kierowac zeby wykonac ten zabieg.mezczyzni maja bardzo mocny pigment, i zazwyczaj nawet pierwsze rozjasnianie nie daje efektow bardzo jasnych wlosow,ja raczej doradza³abym Ci porady fachowca, czyli fryzjera, bo nie wiem w jakim stanie i jaki kolor maja teraz Twoje w³osy? ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzieki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wlosy nalezy rozjasnic, bardzo rozjasniæ!a potem na³ozyc srodek , ktory zabarwi dalej na wybrany odcien, !
sorki , ale ja moge tylko polecic wizyte u fryzjera i to takiego ktory n sie na koloryzacji, czyli pracuje srodkami nowoczesnymi! ![]() pozdrowka
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wielkie Dzieki ...no nic pozostalo mi jedynie pytac sie dalej u "fachowcow"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.