|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebna porada!
Już od dłuższego czasu mam ogromna ochote na zmiane fryzurki...Przemiana może być radykalna
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: Potrzebna porada!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
To znowu ja
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
witam oliwko
zdazylysmy sie juz ,,poznac,,Patrzac na Twoje zdjecie wydaje mi sie,ze ladnie byloby Ci w tonacji fioletu-podkreslalby zielen oczu..a grzywka moglabs ja wyprostowac pod linie brwi zalezy jednak czy dobrze bys sie w tym czula-niestety nie mam zadnych fotek i nic ci nie podesle..ale czekaj na G ona bankowo cos Ci doradzi..
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
No tak...zapomniałam fotki!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
No tak...zapomniałam fotki!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Katharynko...ale musze Ci się przyznać,że miałam jakieś pół roku temu własnie takie włoski o jakich mówisz
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Co wy na to Wizażanki?Cio?Który numerek fryzurki jest the best?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Pani Grażynko proszę o pomoc!!!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
wedlug mnie masz za ciemne wloski, chyba farbowane?moga takie byc jezeli dodałabys kilka grubszych pasm kasztanowych ,miedzianych, nawet calosc w kolorze dojrzalego kasztana bylaby dla Ciebie niezla, ponizej kilka fotek z fryzkami i przykladowymi kolorami
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za poradę!Na pewno wezme po uwagę zmianę kolorku...tez o tym myslalam.Czy moge zrobic dekoloryzację?Czytalam posty o dekoloryzacji i wiem,że wyjdzie paskudny kolor
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Przecież się na tym znacie...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Wg.mnie nie powinnaś mieć większości krótkich fryzur.Jak już to takie które wyszczuplają okrągły kształt twarzy.Ja bym pozostała przy półdługich(najwyżej zmieniła fryzure i minimalnie skróciła.Jednak nie wiem jakie przykłady ci wkleić
Co do kolorku to wg.mnie jest OK,może CIUT jaśniejszy.Jakiś czekoladowy brąz,lub zimny brązik bym sobie kupiła i zrobiła bo tu widzę czarny.Jednak u Ciebie nie wygląda aż tak sztucznie.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo Kirko
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
No i stało się...byłam u fryzjera :
: Jest poprostu rewelacyjnie...ale włoski są krótkie : : Od razu mam lepsze samopoczucie...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

zdazylysmy sie juz ,,poznac,,Patrzac na Twoje zdjecie wydaje mi sie,ze ladnie byloby Ci w tonacji fioletu-podkreslalby zielen oczu..a grzywka
i nic ci nie podesle..ale czekaj na G
Co do kolorku to wg.mnie jest OK,może CIUT jaśniejszy.Jakiś czekoladowy brąz,lub zimny brązik bym sobie kupiła i zrobiła bo tu widzę czarny.Jednak u Ciebie nie wygląda aż tak sztucznie.