|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
A co powiecie na blond???
chciałabym bardzo zmienić coś w swojej fryzurze ale boję się że będę wyglądała nieciekawie i będę musiała to znosić az do końca swoich dni ( no dobra może troszkę przesadzam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Re: A co powiecie na blond???
Hej, ja co prawda nie w sprawie zmiany fryzury (nie znam się na tym, heheh) , ale z pytaniem ile masz lat?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Wiem że nie musze ale co mi szkodzi...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
HEEEEEEJ!!!! zauważcie mnie proszem!!!
Odpowiedźcie proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę proszę
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Re: HEEEEEEJ!!!! zauważcie mnie proszem!!!
szczerze? moim zdaniem powinnas chyba poradzic sie... nad kolorystyka i intensywnoscia makijazu...
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
wiem ale...
wiem że makijaz troszkę przesadzony na tych zdjęciach ale to dlatego że zostało ono zrobione na zawodach bo jestem tancerką.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam sie z atrament. masz 16 lat (rok starsza ode mnie
1. korektor (polecam Bell) 2.podkład (Maybelline, Vipera) 3. roz do policzkow (Ingot, Maybelline) 4. błyszczyk (Nivea, Bell, Maybelline) 5. tusz do rzes (Vipera, Rimell, L'oreal) naturalnosc powinna byc atutem kobiety a nie maska. co do fryzurki (heh własnie zauwazylam, ze chodzi ci o fryzure |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Masz niebieskie oczy więc prawdopodobienstwo,że będzie Ci dobrze w blondzie wzrasta wg mnie.
Osobiscie widzę Cię np. w takiej fryzurce jak poniżej Pamietaj,że warto eksperymentować. Nawet jezeli nie bedziesz sie czuła w blondzie "wrzucenie" ciemnego koloru to moment. Poza tym bedziesz miała świadomość ,że spróbowałaś i wiesz ,że nie jest to kolor dla Ciebie. Sztuka jest jednak z ciemnych włosków uzyskać ładny , niezniszczony blond. |
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
:) :(
Dzięki za odp. za dużo co prawda nie uzyskałam odnośnie fryzury (dziękuje wam za zdjęcia
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Re: :) :(
wybacz ta Moja nieuwage
pozdrawiam |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
:)
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Re: peace...
Przepraszam Rybciu ale potrzebowalas rady i pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to wlasnie ten makijaz
to zadna zlosliwosc po prostu nie lubie jak 14-16 latki nosza kilogramowa tapete na swojej buzce ja rozumiem jakas okazja..cos ale nie codziennie i popieram ufcia!!!! co do tanca to gratuluje! tez sie pasjonuje
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Hm... mysle ze blond nie bedzie zbyt dobrym pomyslem... mozesz uzyskac efekt.. barbie... Wedlug mnie najlepiej bys sie prezentowala jako szatynka. Zamieszczam fotke ktora wydaje mi sie ze bedzie bardzo pasowac (oczywiscie moim skromnym zdankiem
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję baaaaardzo, fryzurka fajna-mam podobną w tej chwili
A na taki kolorek mogłabym sie zdecydować bo ładny. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

A na taki kolorek mogłabym sie zdecydować bo ładny. Pozdrawiam