|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak w 3 m-ce poprawić stan włosów??
Moze ktos mi doradzi jak w 3 miesiące poprawić stan długich prostych włosów??? na wesele chcę mieć rozpuszczone włosy więc muszą być ozdobą samą w sobie. I jeszcze pytanie - czym je nabłyszczyć na samą uroczystość, zeby nie było efektu cięzkich, przetłuszczonych włosów, a wyglądały na zdrowe i lśniące???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: Jak w 3 m-ce poprawić stan włosów??
hey
hmm mysle ze mozesz sobie zafundowac jakas kuracje odzywiajaca wlosy u fryzjera.Sa tez dostepne roznego rodzaju nablyszczacze do wlosow np goldwella, moja mama uzywala kiedys takiego i byl super.Mylse ze jakies podciecie koncowe jtez jest wskazane zeby nie byly porozdwajane. Prywatnie uwazam ze na slub lepiej wygladaja wlosy upiete jakos pieknie, niz rozpuszczone, bo rozpuszczone mozna nocis na codzien, a na slub naley wygladac niezwykle |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Jak w 3 m-ce poprawić stan włosów??
mozesz zastosowac serum na konce i nabłyszczacz z serii np Renee Blanche do kupienia w salonach fryzjerskich, zreszta powinnas wybrac sie do dobrego salonu tam poradza Ci napewno
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.