![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
zadbane ubrania w rozmiarach XS-L, dodatki, dwie prostownice+oryginalna biżuteria :)nieaktulany, nowy wątek -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=450511 Lista rzeczy, które z chęcią przygarne: -stojak/uchwyt na gitare (pilne!)
UWAGA! Zostałam oszukana przeż użytkowniczke o nicku 'Nataljaaaa' i 'Oposy2' więc nie wysyłam pierwsza !
Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-21 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zadbane ubrania w rozmiarach XS-L, dodatki, dwie prostownice+oryginalna biżuter
ciemne jeansy,proste nogawki
stan bdb, jedyna wada to urwana z tyłu szlufka (przed wysłaniem oczywiscie przyszyje ją) długość 102 cm (dla mnie sa za długie dlatego na fotce podwinelam nogawki, mam 170 cm wzrotu ) szerokosc 40 rozmiar z metki 30 -nie ma, wymiana z czerwonykanarek Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-05-28 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zadbane ubrania w rozmiarach XS-L, dodatki, dwie prostownice+oryginalna biżuter
spodnie pumpy
firma clockhouse rozmiar z metki XL (na mnie za duze dlatego lipnie wyglądaja na zdjeciu) -NIE MA , wymiana z aqwerty Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-06-02 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ciemnogranatowe jeansy
rozmiar z metki 29 to typowe biodrowy, oddaje bo dla mnie sa za nisko wykrojone i zle sie w takich czuje długośc ok.96 cm szerokosc 38 cm (material jest z tych rozcciagliwych) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
białe okulary muchy
Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-06-20 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
czarne sztruksy
rozmiar z metki L stan bdb, nie sugerowac sie zdjeciami, ktore sa fatalne oddaje bo dla mnie za długie(musialam podwijac nogawki) długosc ok. 105cm szerokosc 40 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
PORTFELE 1-5. czarny, nowy portfel 6,7. portfel nici, zielony w zeberke 8. mała, czarna portmonetka
z haftowanymi kwiatkami z przodu 9.10. duży panterkowy portfel Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-06-20 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jeansy rurki
te jasne przetarcia sa ozywiscie wykonane fabrycznie, nie to ze spodnie sa jakies znoszone ![]() są one w bardzo dobrym stanie, były niewiele używane przeze mnie rozmiar z metki 28 szerokosc 38cm długość ok.96 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
STANIKI (ZOSTAŁ TLYKO ZIELONY) 1. Niebieski staniczek, rozmiar 80 B bądź 36-nie ma
2. błękitny staniczek, nowy z metkami-nie ma 3. zielony stanik push-up, zdjecia nie oddaje jego intensywnegokoloru miseczki sa dosyc duze, i gabki w nich rowniez obfite rozmiar 36/80, stan bdb ale uwag abyl uzywany! jako jedyny z tych ktore tu wystawiam ale jest zachowany w bardzo dobrym staniemoze komus sie przyda 4.-nie ma Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-06-22 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
soczysto zielona bluza kangurka
z wizerunkiem spong boba długosc ok 55,5 cm stan jest wrecz idealny mialam ja na sobie tlyko pare razy rozmiar z metki xl ale jest zawyzony szerokosc pod pachami ok.40 cm plamki to wina aparatu-nadal aktualna Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-21 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
sukienka/tunika
zalezy jak na kogo ;p (zdjecia były robione na mnie, a mam 170 cm wzrostu) stan bdb, była ubrana tylko raz rozmiar z metki to xl/xxl ale to błąd wymiary na ostatnim zdjęciu UWAGA! Prosze się aż tak tymi wymiarami ne sugerować, kiecka jest rozciągliwa inaczej sama bym w nią w życiu nie weszła Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-05-25 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
soczyście zielona bluza z ciekawymi wzorkami
długość 60 cm szerokosc pod pachami ok.40 cm rozmiar z metki M firma bjorkvin nadal aktualna ![]() Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-08 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. długaśny czarny sweterek zapinany na guziczki rozmiar z metki M długosc całkowita ok.95 cm -nie ma , wymiana z kinguus 2. piękna koszula w soczystym malinowym kolorze
rozmiar wg mnie to S/M dokładnie nie pamietam, bo moja mama wycięła metkę, rifma chyba H&M długość - 60 cm Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-06-26 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1274787664 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niebiesko biała bluza
kangurka ze ściągaczem na dole firma only, stan bdb rozmiar z metki M dlugość ok.55,5 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jasnozielona bluza długość52 cm szerokość pod pachami 40cm stan bdb rozmiar z metki xs ale wg mnie lepiej wygladac bedzie na wiekszych rozmiarach (zdjecie na osobce o rozmiarze M/L ) kolor jak na ostatnim zdjęciu Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-05-25 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
różowa polo
rozmiar z metki M/38 długość-56cm szerokość-40cm Błękitna bluzka + bolerko z haftowanymi kwiatkami Stan bardzo dobry Rozmiar M w rzeczywistości kolor intensywniejszy błekit różowo-biała długość-45cm szerokośc od pachy do pachy-36cm Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-05-25 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1. bluza w pomarańczowo-beżowe((?) paski i z nadrukiem z przodu
długość 52,5 cm szerokosc pod pachami 34,5 cm stan bdb rękawy 3/4 rozmiar z metki L ale jak dla mnie to S a nawet xs-nie ma, wymiana z mavika 2. szara bluza w czarne kropki długość ok.52 cm metka została wycieta bo drapała ale z tego co pamietam jest to firma DIVIDED stan bdb Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-06-20 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1-4
beżowe bolerko z falbankami bardzo dobry stan 5-8 Ciemnozielona tunika stan bdb -nie ma, wymiana z klempaa Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-07-19 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Prostownica do włosów w bardzo dobrym stanie, z wymiennymi wkładkami do karbowania włosów (2 rodzaje)
różowej brak, została czarna Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-06-26 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1. Sukienka w biało czerwona kratkę stan bardzo odbry rozmiar m/l 2. czerwony sweterek stan bdb 3. czerwona tuniczka stan bdb firma vero moda rozmiar z metki S Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-05-25 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1.
zwykła szara bluzka z długim rękawem rozmiar z metki XS długośc ok.51 cm 2. zwykła czarna bluzka z nadrukiem snoopiego rozmiar z metki M długosc 52 cm-nie ma, wymiana z mavika Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-06-20 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Bluzka zakładana na szyje Stan bardzo dobry, kolorki takie jak na zdjęciu Firma H&M Rozmiar z metki '170' Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-05-25 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
zielona bluzeczka z krótkim rękawem
delikatne bufki na rękawkach rozmiar chyba uniwersalny długość ok.50cm szerokosc pod pachami 38 cm ma śliczne wyszywane kwiatuszki na jednym rekawku i z przodu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1-5 spódniczka mini, rozmiar z metki 36, firma H&M
6-9 beżowa spódniczka mini wykończona falbanką, uszyta na zamowienie, wiec nie jest zadnej znanej firmy rozmiar jak powyzej chociaz to bardziej biodrówa Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-05-25 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1.
biała w czarne kropki z miszka miki długosc całkowita ok.80 cm szerokosc pod pachami 38 cm 2. tuniczka czerwona w białe kropeczki stan bdb firma ginatricot rozmiar z metki M długość ok.66 cm posiada bufki na rekawach 3. granatowo biała tunika firma vero moda długość ok.72 cm rozmiar z metki M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
1-3
Bluzeczka w pasiaki w bardzo ładnych pastelowych kolorkach (na zdjęciach te kolory wyszły jakieś taie wyblakłe, w rzeczywistości takie nie są) bluzeczka w stanie bdb, rozmiar z metki S ale ona rozciagliwa jest 4-7 stan bdb firma vero moda rozmiar z metki: M 8-10 FIOLETOWA BOKSERKA, ROZMIAR m Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-05-25 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
1.
zwykła biała koszulka długośc ok.56,5 cm firma ginatricot rozmiar z metki S 2. brązowo zielona bluzka na ramiączkach firma vero moda rozmiar z metki M rmaiaczka sa regulowane gługosc ok 56 cm 3. różowa bluzeczka w białe serduszka firma DIVIDED by H&M rozmiar z metki 36 długość ok.58 cm-nie ma, wymiana z mavika Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-06-20 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
1.
sukienka firmy only bardzo dobry stan rozmiar l 2-5 szara bokserka, firma H&M, rozmiar z metki 36-38 długość 54,5 cm szer.34cm (na fotce wyglada nieciekawie bo za mała na mnie) 6- pomarańczowa bluzka adidas stan bdb, rozmiar z metki 38 myśle ze to taka klasyczna M-ka długość 61 cm, Edytowane przez selllena Czas edycji: 2010-05-25 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
1.
elegancka, ażurkowa biała bluzka z żabotem i kokardkami z przodu długośc około 50 cm szerokosc od pachy do pachy- 40 cm rozmiar z metki 40 bluzeczka składa sie z dwoch wartsw jedna gładka biała a na to delikatna koronka rekawy sa tlyko z koronki dlatego efekt jest taki ze przesituje skora starałam sie to uchwycic na zdjeicu , mam nadzieje ze oddałam o co chodziło 2. bluzka na ramiaczkach z koronka długość 52 cm rozmiar z metki M 3. ciemno zielona tuniczka w kwiaty wiazana na szyi długosc ok.57cm rozmiar z metki M firma vero moda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.